21 / 05 / 2024

Hatay çevre projeleri

Hatay çevre projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Ottoman Palace Otel’de düzenlenen “166 dev proje tanıtımı” büyük beğeni topladı.Proje tanıtımına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve bir çok isim katıldı.

Bakan Özhaseki açıkladı: Hatay'da her ay birkaç bin konut hak sahiplerine verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'daki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve her ay birkaç bin konutun hak sahiplerine verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Hatay’da son depremzede konutunu teslim alana kadar çalışmaya devam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da, deprem konutlarının depremzedelere teslimi için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

Bakanlıktan Hatay'a 309 bin 872 bağımsız bölüm! Teslimler Kasım'da başlayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay'da 309 bin 872 bağımsız bölüm hayata geçirildiğini söyledi. 

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Bakan Özhaseki: Yerinde dönüşüme en fazla müracaat Hatay'dan geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüme en fazla müracaatın Hatay'dan geldiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay çevre projeleri Haberi

Hatay çevre projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Ottoman Palace Otel’de düzenlenen “166 dev proje tanıtımı” büyük beğeni topladı. Proje tanıtımına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Chp Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Chp İlçe Başkanlıkları katıldı. Proje tanıtımında Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in de aralarında bulunduğu Chp İlçe Teşkilat Başkanları ve parti üyeleri bir araya geldi.  Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve animasyonlarla desteklediği proje tanıtımı tanıtıma gelen misafirlerin ilgisini çekmiş olmalı ki sunucuların konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. İlk olarak minikler ellerinde Hatay’ın ilçelerinin yazılı olduğu pankartlarla protokolü selamladırlar. Sonrasında sokakta yapılan röportajlarla hazırlanan kısa filme gösterime sunuldu. Röportajın konusu “Büyükşehir belediyesinin projeleri ne olmalı?” Ardından tüm ilçeler için düşünülmüş 166 proje...