15 / 05 / 2024

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES çed

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES çed

Hatay Arsuz'da yapılması planlanan Hacıahmetli Regülatörü ve HES projesinin ÇED toplanıtısı 17 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Rezerv alan tartışması tam gaz: Riskli yapı ilan edilen binalardaki vatandaşlar zarara uğruyor!

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, rezerv alan ve riskli yapı ilanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve vatandaşların mağduriyetlerine değindi. İşte ayrıntılar...

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu borsa yatırımcılarını yakından ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Ekonomist yatırımcıları uyararak hangi durumlarda batma riskleri olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

Merkez Bankası’nın KKM kararı dövize hücumu başlatır mı? Dolar ve eurosu olanlar mutlaka baksın!

Merkez Bankası’nın, Kur Korumalı Mevduat hesaplarını TL mevduata geçirme kararıyla birlikte, mevduat faizlerinin yükselmesi beklenirken, 3,4 trilyon liraya ulaşan KKM’den çözülecek paranın dövize yönelmesi yeni kur şokları riskine neden olacak.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Hükümetten flaş yüzde yüz elektrikli TOGG adımı! Vergi sıfırlandı

Sanayi ürünlerinin ithalatında yüzde sıfır vergi uygulanmak üzere ilave tarife kontenjanı açıldı. Bu kapsamda vinil asetat, tolüen diamin ve polieter polyol, alüminyum alaşımlı levha ve lityum-iyon akümülatör için gümrük vergisi sıfırlandı. Peki bunun TOGG'la ne ilgisi var? İşte ayrıntılar...

ABD'de kripto paralar için onay bekleniyor!

ABD'de kredi birlikleri, Bitcoin gibi kripto varlıklara doğrudan yatırım yapabilmek için regülatör onayı bekliyor. 

ABD'de kripto paralar için yeni düzenleme yapılacak mı?

ABD'li regülatörden kripto paralara ilişkin düzenleme çağrısı geldi. Para Birimi Denetim Ofisi (OCC) Başkan Vekili Michael Hsu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Son günlerde küresel anlamda büyük yankı uyandıran kripto paralara yönelik Hindistan'dan adım geldi. Ülkede regülatörlerin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES çed Haberi

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES çed

Hatay Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından Hatay İli, Arsuz İlçesi hudutlarında ve Hacıhmetli Deresi üzerinde ''Hacıahmetli Regülatörü ve HES'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri : Keskin Kıraathanesi 


Toplantı Yerinin Adresi : Keskin Kıraathanesi Hacıahmetli/Arsuz/HATAY


Toplantı Tarihi : 17/03/2017

Toplantı Saati :...