05 / 05 / 2024

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi sonuçları

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Yayladağ 2. Etap projesindeki 71 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

GYODER'in 'Hatay Yeniden Canlanıyor' projesi tanıtıldı: 5 bin konut ve 2 bin ticari birim yapılacak! 

İngiltere merkezli Foster & Partners dahil 500 dolayında şehir plancısı ve mimarı bir araya getiren TTV’nin öncülüğünde Hatay’da oldukça iddialı bir şehir planı çıktı. GYODER'in Hatay Yeniden Canlanıyor projesi tanıtıldı. İşte ayrıntılar...

2 ildeki arsa, arazi ve konut satılıyor! KDV'den muaf, yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Milli Emlak Yalova Merkez'de 2 gayrimenkul, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Arsuz'da konut satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihleri...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

TMMOB'un Hatay raporunda şok detay: Riskli alanlar sermaye için kullanıldı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin en çok etkilediği Hatay’ın Antakya ve Defne ilçelerine dair “Yıkım Yaşanan Şehirlerde Planlamanın Analizi” raporunu yayımladı.

Hatay'daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, yapımı devam eden kalıcı konutlar FPV dronla görüntülendi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Hatay'da 2 bin 509 depremzede esnaf geçici iş yerlerine kavuştu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 2 bin 509 esnafa devlet desteğiyle inşa edilen geçici iş yerleri teslim edildi.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Türkiye'nin 19 yıllık bilançosu ağır! Tam 2 milyondan fazla esnaf...

Zelzele felaketinin etkilediği 11 şehirde, 126 bin ticarethane ağır hasar gördü. En çok zarar gören ise 48 bin 881 işletmeyle Hatay başı çekiyor. Fakat ekonomik hasarın tek sebebinin depremler olmadığı tespit edildi. Türkiye'de son 19 senede borçlarını veremediği için 2 milyon 260 bin esnaf iflas et

Depremde hurdaya dönen araçlar satılacak mı? Akıbetleri belli oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler ile Hatay'daki 2 depremde hasar gören ya da kullanılamayacak duruma gelen araçlar, otopark ya da boş araziye çekilip yan yana dizilsi. Hatay'da hurda araç sayısı, binleri geçerken sahibi bulunamayanların ise akıbeti de netleşti. İşte tüm detaylar...

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi sonuçları Haberi

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği 100 bin yeni konut projesi için kura çekilişleri başladı.

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilinde inşa edilecek. TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında Hatay Yayladağ'da da yeni konutlar yapılacak.

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap projesinin kura çekilişi bugün yapılacak. Projede toplam 71 adet konut yer alacak.

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap projesindeki konutların 50 tanesi 2 oda 1 salon, 21 tanesi 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

TOKİ 100 bin konut Yayladağ 2. Etap projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi internetten canlı olarak yayınlanacak.

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olacağı TOKİ 100 bin konut projeleri 17 milyar 300 milyon TL'ye mal olacak.

100 bin konut Hatay Yayladağ 2. Etap...