18 / 05 / 2024

Hatice Belkıs Uzuner cenaz töreni

Hatice Belkıs Uzuner cenaz töreni

Türkiye Sınai Kalkınma Bankasında 1951- 1975 yılları arasında hizmet veren Hatice Belkıs Uzuner vefat etti. Cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek...

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!

Son günlerde gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler üzerine ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının geleceği konusunda önemli bir öngörüde bulundu. 

Gram altın o tarihte pır pır uçacak! Son 14 gün çağrısı acele edin! Son dakika!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarına dair güncellediği tahminlerini paylaştı. Piyasadaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcılara 14 gün uyarısında bulundu. Peki bugünün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Hatice Kolçak, altında büyük bir yükseliş öngörüyor! Gram altın 400 lira birden sıçrayarak rüzgara kapılacak!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altınla ilgili tahminlerini paylaşarak yatırımcıları uyardı. Kolçak, altın fiyatlarında önemli bir artışın yaşanacağını ve bu artışın belirli bir tarih aralığında gerçekleşeceğini iddia etti.

Seçim öncesi bomba sözler! Altın fiyatını rahat durmayacak

Ünlü ekonomist Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, gram altının gerçek değerini paylaştı. Piyasada bankalardan çok farklı bir tablonun olduğunu vurgulayan Kolçak 'Gram altında sıkıntı yok' diyerek tahminlerini açıkladı.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Hatice Belkıs Uzuner cenaz töreni Haberi

Hatice Belkıs Uzuner cenaz töreni

Türkiye Sınai Kalkınma Bankasında 1951- 1975 yılları arasında hizmet veren Hatice Belkıs Uzuner 12 Haziran 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 13 Haziran 2014 tarihinde (bugün) Levent Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa...