02 / 05 / 2024

Hatice Körlü

Hatice Körlü

Setüstü Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Durdur Orhan Körlü, Hatice Körlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta arıyer, Zekeriyaköy Mahallesi'nde kuruldu

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Bankalar bunu yapana her ay karşılıksız 26 bin TL verecek! İşte her ay 26 bin TL kazanmanın yolu...

Bankalar, elinde nakit para bulunduran yatırımcılara çekici fırsatlar sunarak mevduat hesaplarına olan talebi hızla artırıyor. Mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve son derece kârlı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İşte bir ayda 26 bin Türk Lirası kazanmanın yolu...

Tam 7 bankanın faiz getiri hesabı sil baştan değişti! İşte banka banka mevduat faiz hesabı...

Elinde nakit para bulunduran yatırımcılar için finansal geleceklerini şekillendiren en kritik etkenlerden biri mevduat faiz oranları oluyor. Bankaların bu oranları revize etmesi, müşteri kazanmak ve daha kârlı fırsatlar sunmak için düzenli olarak gerçekleşiyor. İşte banka banka mevduat faiz hesabı..

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağında bomba indirim A101'den geldi. 4,5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 129 TL'den satışa çıktı. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar kurundaki istikrarsızlık elinde parası olan yatırımcıyı kararsız bırakırken,  uzmanlar kurdaki kafa karıştıran seyrin kısa süre içinde değişime uğrayacağına vurgu yapıyor. Dolar borcu alıp, satın almak isteyenlere o tarihten önce harekete geçmeleri uyarısı yapıldı.

Bankkart sahiplerine bu marketten online alışveriş yapan herkese 150 TL hediye! 31 Ocak 2023’te bitiyor!

Bankkart sahipleri yine kârlı çıkıyor. Online alışveriş yapan herkese 150 TL hediye ediliyor. 31 Ocak 2023’te biten kampanyanın detaylarına gelin birlikte göz atalım…

İnternette yurt dışından alışveriş kârlı mı zararlı mı?

Yurt dışından ürün alan pek çok kişi Türkiye’de bulunmayan ya da daha pahalı olduğunu düşündükleri ürünleri satın alıyor ve bunun kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyor. Ancak durum gerçekten böyle mi?

Avrupa'da gayrimenkul değerlerinde ve finansmanında düşüş endişesi!

Gayrimenkul sektöründeki güven ve kârlılık beklentilerinin gerilediğini, buna karşılık resesyon beklentisinin büyüdüğünü ortaya koyan rapora göre, 2023 senesine dair en çok endişe yaratan konular ise inşaat maliyetleri ve kaynakların bulunabilirliği, borç ve sermayeye erişim olacak.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Kalpaklı İnşaat Nakliye Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalpaklı İnşaat Nakliye Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepep'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kırlı tarafından kuruldu.

Hatice Körlü Haberi

Hatice Körlü

Setüstü Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Durdur Orhan Körlü, Hatice Körlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Setüstü Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; binaların sitelerin dairelerin ve buna benzer gayrimenkullerin uygun şekilde kullanılmasının sağlanması..veanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Setüstü Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, K. Çayırı Mevkii Sim. Bo. Kü. EvlerTurkuaz 5 Blok...