07 / 05 / 2024

Havalimanı taşınırken uçuşlar nasıl olacak

Havalimanı taşınırken uçuşlar nasıl olacak

İstanbul Havalimanı’na taşınmada THY'nin uçuşlarını nasıl yapacağı belli oldu. 5 Nisan saat 03:00’da başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Dolarda dananın kuyruğu kopacak. Dolarda dananın kuyruğunun kopacağı tarih verildi

Dolar alan vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Dolar fiyatlarıyla ilgili flaş bir haber geldi.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Emekliler dikkat! Temmuz maaşları için ilk sinyal geldi! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu

Emekli temmuz zammı için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli Temmuzda alacağı maaşın ne  kadar olacağını merak ederken ilk sinyal geldi. Emekliler dikkat! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu...

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Havalimanı taşınırken uçuşlar nasıl olacak Haberi

Havalimanı taşınırken uçuşlar nasıl olacak

İstanbul Havalimanı’na taşınmada THY'nin uçuş operasyonlarını nasıl yapacağının detayları belli oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 5 Nisan saat 03:00’da başlayacak taşınma sırasında başta Türk Hava Yolları olmak üzere diğer havayolu şirketlerinin uçuşlarının nasıl yapacağı açıklandı.

Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma süreci 45 saat sürecek. Taşınma sürecinin başlayacağı 5 Nisan saat 03:00’da üssü Atatürk Havalimanı(AHL) olan Türk Hava Yolları, Onur Havayolları, Atlasglobal seferleri AHL’de saat 19:00’a kadar 16 saat devam edecek. Bu süre sonrası saat 19:00 ile 6 Nisan saat 02:00 arasında ise 7 saat süre boyunca sadece THY’nin yolculu seferleri yapılacak.Saat 02:00 ile 23:59 arasında ise 22 saat süre boyunca tüm yolculu seferlere Atatürk Havalimanı kapalı olacak.

ATATÜRK HAVALİMANI TİCARİ YOLCU TAŞIMACILIĞINA 7 NİSAN SAAT 00:00’DAN İTİBAREN KAPANIYOR

Üssü AHL olanların...