24 / 07 / 2024

Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı

Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı

TCDD'den alınan bilgiye göre Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı olacak...

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son 10 kilometre!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattının tamamlanmasına 10 kilometre kaldı.

Haydarpaşa Tren Garı'na ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Haydarpaşa Tren Garı'nın yeniden açılma zamanını ve demiryolu yapım işlerini yürüten bir firmayı Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Haydarpaşa Garı ne olacak?

Özelleştirme İdaresi’nin Haydarpaşa Garı ve liman sahası hakkında belediyeden bilgi talep etmesi sosyal medyada tartışma yarattı. Planlamaya göre, gar binası hızlı tren ve bölgesel trenler için kullanılacak

Haydarpaşa Garı, Hızlı Tren’in ilk istasyonu olacak!

Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na, peron alanlarıyla ilgili yapılan itirazı görüşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, planların revize edilmesine karar verdi.

Kayseri trafiğine nefes aldıracak bir yol!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri trafiğine nefes aldıracak 25 metre genişliğinde ve 4 km uzunluğunda yeni bir çalışmasına başladıklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...

2005 yılında Haydarpaşa'ya yapılması planlanan proje!

2005 yılında Haydarpaşa Garı ve çevresindeki, Haydarpaşa Kampüsü'nü de içine alan, bin dönümlük alana yapılması planlanan 5.1 milyar dolarlık Haydarpaşa Projesi, 7 lale şeklindeki gökdelen ve az katlı yapılardan oluşacakmış.

Demirtaş Kavşağı araç trafiğine açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı.

İstanbul trafiğine 3 katlı çözüm!

Başbakan Davutoğlu İstanbul’un trafiğine çözüm olacağı ifade edilen mega projeyi bugün açıklıyor. Proje “Dünyanın gözü bu 3 katta” sloganıyla tanıtılacak. Gazete ve TV'lere ilan verildi.

Haydarpaşa ranta açılmasın eylemi 159. haftada!

Haydarpaşa Dayanışması gar binası için 159'uncu kez bir araya geldi. Haydarpaşa Garı otele dönüştürülmesin, ranta açılmasın diyen grup "Haydarpaşa Gardır satılamaz", "Direne direne bineceğiz trene" sloganları attı.

Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı Haberi

Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı

Haydarpaşa tren trafiğine 2 yıl kapalı olacak. TCDD'den alınan bilgiye göre Pendik Söğütlüçeşme hatlarının ve istasyonlarının iyileştirilmesi için inşaat çalışmalarına 19 Haziran Çarşamba günü...