04 / 05 / 2024

Hayrettin Özaltın özaltın inşaat

Hayrettin Özaltın özaltın inşaat

Bünyesinde Özaltın İnşaat şirketini de barındıran Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Özaltın kimdir? Özaltın İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda faaliyet gösteriyor? İşte Hayrettin Özaltın...

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Devre mülk sahiplerine büyük vurgun! Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Devre mülkü olanları arayarak yabancılara yüksek fiyata satacaklarını vaat ederek 5 milyon TL'lik vurgun yaptıkları ileri sürülen 7 şüpheli gözaltına alındı. İşte ayrıntılar...

Borsa’da SPK’nın suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı!

Borsada işlem bazlı şekilde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan sekiz kişinin emniyetteki işlemleri sürerken de SPK'nın şüpheliler hakkında da yapmış olduğu suç duyurularının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Hayrettin Özaltın özaltın inşaat Haberi

Hayrettin Özaltın özaltın inşaat

Hayrettin Özaltın kimdir?

Hayrettin Özaltın, 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Nuri Özaltın tarafından kurulan Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesidir. Hayrettin Özaltın ayrıca, DEİK 'te (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.


Hayrettin Özaltın'ın aynı zamanda Özaltın firmasının yetkilisi olduğu Özaltın Holding, bünyesinde Özaltın İnşaat Şirketini de barındırıyor. 


Özaltın İnşaat..

Özaltın Holding’in temel iş sahalarından biri olan Özaltın İnşaat Şirketi 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın tarafından kişisel bir teşebbüs olarak kurulmuştur. 


Kuruluşundan bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli projelere imza atarak Türk müteahhitlik sektörünün önemli temsilcilerinden biri haline gelen Özaltın İnşaat, 50 yıla yakın zamandır edindiği sektörel birikimi, farklı inşaat dallarında kazandığı tecrübesi ve uluslar arası başarılara imza atan kimliği ile şu an inşaat sektörünün örnek ve...