16 / 05 / 2024

her kente özel teşvik

her kente özel teşvik

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, "Bölgesel ve sektörel teşvik olmasını savunuyoruz. Bölgesel ve sektörel teşviklere önem verilmelidir" dedi. Harun Karacan aynı zamanda Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı görevini de sürdürüyor...

600 bin TL’lik özel okul ücreti şaşırttı, vatandaşa ne yapmalı diye sordu?  

Özel okul ücretleri yasal düzenlemelere rağmen her yıl katlanarak artıyor. Gazeteci Barış Esen, birinci sınıfı için 600 bin TL istenen özel okul ücretiyle bir bakkal hesabı yapıp takipçileriyle paylaştı. Esen “Ne yapmalı” diye sordu.

Beş soruda özel okul ücretlerinin detayları! Peki yasal zam oranı ne kadar olacak?

Özel okulların her sene ocak-mayıs dönemi arasında yeni sene ücretleri belli oluyor. Uygulanacak olan yeni ücretlerin açıklanmaya başlaması ile  veliler tarafından özel okul ücretlerine yapılabilecek yasal zam oranları da bekleniyor.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

A101 yeni bomba ürününü açıkladı: A101'e 256 GB iPhone 14 Pro geliyor! Online alışverişe özel aldın aldın kampanyası!

Her hafta tüketicisini getirdiği ürünlerle heyecanlandıran A101 yeni kataloğunu yayımladı. 7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunda yer alan ürünlerden en dikkat çekicisi ise 256 GB iPhone 14 Pro oldu.

Asgari ücretten sonra her çalışana 3630 TL müjdesi! Bu para cebinizde kalacak çok güzel haber

Asgari ücrette rakamların belli olmasının ardından zam almayanların bile ücreti artacak. Her çalışana 3630 TL müjdesi geldi. Çünkü vergiden muaf tutulacak. İşte detaylar...

Denizbank’tan sürekli kazandıracak açıklama! Her hafta cebinize tam bu kadar para kalacak!

Denizbank’tan yaz ayına özel yeni bir kampanya haberi geldi. Tekstil ve hazır giyim sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen Denizbank, müşterilerin kampanya kapsamında her hafta 75 TL indirim kazanacağını duyurdu.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Watsons’tan Anneler Günü'ne özel fiyatlı özel ürünler... 

Watsons, her özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de özel ürünleriyle dikkat çekiyor. İşte o ürünler ve fiyatları...

her kente özel teşvik Haberi

her kente özel teşvik


Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı da olan Karacan, ETO Yunus Emre Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda 2009 yılından bugüne kadar ETO Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. 


Karacan, bir gazetecinin "Teşvikleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu konuda beklentileriniz nasıl?" sorusu üzerine, şunları söyledi: 


"Bölgesel ve sektörel teşvik olmasını savunuyoruz. Afyonkarahisar'a ya da Kütahya'ya verdiğiniz bir teşvik Eskişehir'e uymayabilir. Bölgesel ve sektörel teşviklere önem verilmelidir. Eskişehir, bugün birinci bölgede. Eskişehir'deki bir sektör için dördüncü bölgedeki teşvik de verilmelidir. Onun için birinci dışındaki bir teşvik bölgesinden olması mümkün değil. Sektörel olarak bazen dördüncü bölgedeki teşvikten yararlanmalıdır. Bazı sektörlere destek verilmelidir. Her kentin kendine göre gelişmesi gereken sektörleri vardı. Buralarda özel teşvikler...