24 / 07 / 2024

hgs etiketi

hgs etiketi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) 17 Eylül'de ülke genelinde kullanılacağını, 2013 yılı başına kadar Kartlı Geçiş Sistemi'nin yerini almasını amaçladıklarını bildirdi

Araç sahipleri dikkat! Hızlı Geçiş Sistemi'ne zammı geliyor?

Hızlı Geçiş Sistemi'ne Temmuz ayında zam yağmuru yaşanıyor. Nisan ayında yüzde 75 zam gelen HGS'ye Temmuz ayında yüzde 40 oranında artış yaşanacağı iddia ediliyor. 

A101'de 14-21 Mart aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Büyük indirim başlıyor! Duyan akın edecek!

A101 14 Mart ile 21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel kampanya kataloğunu duyurdu. 14 Mart 2024 Perşembe gününden itibaren A101 Marketlerde 'Aldın Aldın' etiketi ile satışa sunulacak ürünlerde büyük fırsatlar sunuluyor, duyan ekin edecek.  İşte A101 14-21 Mart 2024 Aktüel Kataloğu..

Restoranlarda liste asma uygulaması fiyatları düşürebilir! Yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor!

Ticaret Bakanlığınca hazırlanan "Fiyat Etiketi Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu kararın restoranlarda fiyatları düşürebileceği bekleniyor.

Ticaret Bakanı Bolat Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "fiyat etiketi" uygulamasının 1 Ocak 2024 itibari ile başlayacağını duyurdu. Fake hesaplarla sahte kimliklere ilan yayınlamaya cezalar getirdiklerini anımsatan Bakan Bolat, "Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz" dedi.

Bu ürünün satışı 81 ilde yasaklandı! A101, BİM, ŞOK, Migros, CarrefourSA ve diğer marketlerde satılmayacak!

Gıda yönetmeliği ve denetimleri doğrultusunda, Türkiye'de nar aroması içeren ürünlerin satışına yeni kontrol koşulları getirildi. Bu düzenleme, nar ekşisi ya da nar aroması etiketi taşıyan ürünlerin satışını etkileyecek. Buna göre bu ürünlerin satışı 30 Haziran 2024’ten itibaren yasaklanacak.

Bakanlık harekete geçti! Piyasa bozucu faaliyetler konusunda şok denetim!  

Piyasa bozucu faaliyetleri yakından izleyen Ticaret Bakanlığı, 2023 başından bu yana 37 bin 307 adet firma nezdinde 1 milyon 29 bin 928 adet ürüne ilişkin fiyat etiketi denetimi yapılarak mevzuata aykırı olduğu belirlenen 23 bin 648 adet ürüne yönelik işlem yaptı. 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

Bim'de Kağıt Havlu 56,75 TL, 5 Kg Un 44,50 TL, Yemeli Peynir Çeşitleri 37,50 TL'ye geriledi 

Bim 20 Haziran 2023 Aktüel Kataloğunu vatandaş ile paylaştı. Salı indirimli ürünler listesi duyurusu ile hız kesmeden devam eden Bim Market Haftanın Önerileri etiketi ile hazırladığı yeni Bim Salı Kataloğu avantajları karşınızda. İşte 20 Haziran 2023 Türkiye Geneli Bim Market mağazalarında geçerli a

Vivo Y35+ 5G ve Y35m+ 5G bütçe dostu fiyatı ile sahneye çıktı! İşte o fiyat etiketi ve özellikler!

Vivo, bugün yeni modellerini tanıtarak kullanıcılara aynı özelliklere sahip iki seçenek sunuyor. İşte Vivo'nun Y35+ 5G ve Y35m+ 5G modellerinin özellikleri ve fiyatları!

Samsung Galaxy A52 indirimli fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür!

Carrefoursa, Samsung Galaxy A52 5G akıllı telefonda indirim sunuyor. Bununla birlikte, telefonun tasarımı, plastik sırtlı ve alüminyum çerçeveli amiral gemisi akıllı telefonlara kıyasla biraz ucuz geliyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli çılgın fiyat etiketi ile Carrefoursa'da satışta! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan bir şirkettir ve müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. iPhone 13 Pro'nun satıştan kaldırılan modelleri, artık Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

hgs etiketi Haberi

hgs etiketi


Yıldırım, Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) yapışkan tipi etiketinin 5 lira olduğunu, kart tipi etiketin ise 15 liradan satışa sunulacağını belirterek, Kartlı Geçiş Sistemi'nden (KGS) yüzde 20 daha ucuz geçiş imkanı sağlayacağını, PTT kart sahiplerinin HGS'nin yapışkan tipi etiketini ücretsiz alacağını söyledi.


30 liranın altına düşen HGS etiketi ''kara listeye'' alınacak

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketlerine birinci sınıf araçlarda en az 60 lira, ikinci sınıf araçlarda 75 lira, üçüncü sınıf araçlarda 106 lira, dördüncü sınıf araçlarda 135 lira, beşinci sınıf araçlarda ise 163 lira yüklenecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından bugün tanıtımı yapılan ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanarak işletilecek olan Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS), iki tip etiket kullanılacak. Bunlardan biri cama içerden yapıştırılan etiket diğeri kart...