06 / 05 / 2024

Hırvatistan sel

Hırvatistan sel

Çok sayıda yerleşim biriminin sular altında kaldığı ve heyelanlar nedeniyle evlerin yıkıldığı Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da meydana gelen sel felaketinde, ölü sayısı 43'e yükseldi...

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

İnanılmaz ama gerçek! Avrupa'nın göbeğinde 4 TL'ye ev satıyorlar!

Macaristan sınırında yer alan Hırvatistan'ın Legrand kasabasında yeni bir konut sahibi olmanın bedeli sadece 4 TL 20 kuruş. Türkiye'de 4 TL'ye ekmek almak bile mümkün değil. Peki bu konutlara sahip olmak için hangi şartlar aranıyor? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Bir ülke daha Euro bölgesine dahil oldu!

Balkan ülkesi Hırvatistan, kuna para birimini kullanmayı bıraktı. Hırvatistan'ın artık geçerli para birimi Euro oldu. Hırvatistan böylecek Euro bölgesinin 20. üyesi olarak karşımıza çıktı.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerde ekonomi nedeniyle AK Parti hükümetini eleştiren Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 19 TL olduğunu söyledi.

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'

Piyasalarda dalgalanmalar devam ederken, dolar ve altın tarafında yükseliş hızla devam ediyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, para politikalarının devam etmesi durumunda Dolar/TL kurunun 4 katı artacağını söyledi.

Selçuk Geçer gerçek enflasyon rakamlarını açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 canlı yayınında TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını yorumladı ve hükümeti eleştirdi.

Hırvatistan sel Haberi

Hırvatistan sel

Son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da, aşırı yağışlar nedeniyle nehirlerin taşması sonucu meydana gelen selin bilançosu her geçen gün artmaya devam ediyor. Çok sayıda yerleşim biriminin sular altında kaldığı ve heyelanlar nedeniyle evlerin yıkıldığı Balkanlar'daki sel felaketinde, ölü sayısı 43'e yükseldi. 


Bosna Hersek Kriz Masası yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bosna Hersek'i oluşturan iki entiteden biri olan Federasyon'da şu ana kadar 7, Bosna Sırp Cumhuriyeti'nde ise 17 olmak üzere toplam 24 vatandaş  sel ve meydana gelen heyelanlarda hayatını kaybetti. Yetkililer, Bosna Hersek'in Brçko, Biyelyina, Doboy, Maglay ve Zavidoviçi kentlerinde de selin yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Sivil savunma, belediye ve gönüllü vatandaşlar, cadde ve sokaklardakisel birikintilerini temizlemeye çalışırken, askeri birlikler ve insani yardım...