17 / 05 / 2024

Hızırşah Köyü

Hızırşah Köyü

Muğla'nın Datça İlçesi'ne bağlı Hızırşah Köyü'ndeki 700 yıllık tarihi camide iki gün önce başlatılan tadilat çalışmaları komediye dönüştü...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

İslam Memiş kırmızı kodla uyardı: 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın...

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Hızırşah Köyü Haberi

Hızırşah Köyü


Muğla'nın Datça İlçesi'ne bağlı Hızırşah Köyü'ndeki 700 yıllık tarihi camide iki gün önce başlatılan tadilat çalışmaları komediye dönüştü. Canan Koçak tarafından ölen babasının hayrına yaptırıldığı belirtilen tadilat çalışmaları, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi yöneticilerinin camide yaptıkları basın açıklaması üzerine ortaya çıktı. Anıtlar Kurulu'ndan izin alınmadan yapılan çalışmalar, İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü tarafından durduruldu. İncelemede, caminin zemininde bulunan tahtaların sökülerek yerine seramik döşendiği, caminin arka tarafında ise ne amaçla yapıldığı belli olmayan derin bir çukurun açıldığı belirlendi.


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şube Başkanı Murat Yıldırım, vakıf üyeleri ile Hızırşah Köyü'ndeki 700 yıllık tarihi cami önünde yaptığı açıklamada, 700 yıllık yapının tarihi dokusuna zarar verildiğini öne sürdü. Tarihi külliyenin iki yıl öncesine kadar bırakın ibadethane olmayı...