24 / 07 / 2024

hızlı trene vinç düştü

hızlı trene vinç düştü

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez İstasyonu yakınlarındaki Marmara Tersanesine ait 200 tonluk vinç şiddetli fırtınanın etkisiyle devrilirken vincin kolları demiryolu üzerine düştü.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bir il daha hızlı trene kavuşuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Sivas'tan Malatya'ya kadar gelecek olan 224 kilometre uzunluğundaki hızlı tren projesinin bitirildiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları... 

Bu şehirlerde yaşayanlar hızlı trene kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu geçtiğimiz ay hızlı tren gelecek illerin bildirdi. Bakan Uraloğlu, 12 ilde Yüksek Hızlı Tren hattının faaliyette olduğunu bildirdi. Kısa bir süre zarfında hayata geçirilecek bu yeni projelerin detayları da belli oldu.

Hızlı trene bir zam daha! İşte yeni fiyatlar...

Yılbaşından sonra Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 4. kez zamlandı ve fiyatlar yüzde 30 daha arttı.

Hızlı trene zam açıklaması! Biletlerinizi hemen alın! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yeni zam mı gelecek! Ulaştırma bakanı açıkladı! Peki, Hızlı tren bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

52 şehir hızlı trene kavuşacak!

Türkiye'de 8 bin 554 kilometrelik demir yolu hattının 2053 yılına kadar tamamlanması ve hızlı trenlerle bağlı il sayısı 8'den 52'ye yükselmesi hedefleniyor!

Türkiye yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi"nin açılışında konuştu. Türkiye’yi yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi yaptıklarını belirten Turhan, ulaşım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sivas yüksek hızlı trene 2018 sonunda kavuşacak!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın yaptığı açıklamada "Ankara-Sivas arasında yaklaşık 62 kilometre tünelden oluşan önemli bir imalat söz konusu. Bu imalatların genelinde yüzde 55 ilerleme sağlandığını ve Sivas'ın 2018 sonunda yüksek hızlı trene kavuşacağını belirtti.

Yüksek hızlı trene 21 modern gar inşa edilecek!

Yüksek Hızlı Tren’ in ( YHT ) yolcularına hizmet verecek 21 yeni gar inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanacak garların en gözdesi ise Ankara’ da olacak...

Binali Yıldırım: Türkiye dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke!

Ak Parti İzmir Milletvekili ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Yıldırım "Türkiye Avrupa'da 6'ncı, dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke konumuna geldi. Türkiye'ye yakışan da budur" dedi.

Dünyanın en hızlı treni Çin'de!

Türkiye bugün İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trene kavuşuyor. Trenle birlikte İstanbul-Ankara arası 3.5 saate inecek. Tren saatte maksimum 250 kilometre hız yapabilme kapasitesine sahip. Peki ya dünyanın en hızlı treni nerede?

Bilecik'te hızlı trene ulaşım için yol çalışması yapılıyor!

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile Yüksek Hızlı Tren istasyonu arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak ve mevcut Çevre yoluna alternatif olacak yeni bir yol yapılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor...

Ankara-İstanbul hızlı tren projesi 30 Eylül'de tamamlanacak!

Ankara-İstanbul hızlı trende yüzde 95 fiziki gerçekleşme sağlandı, proje 30 Eylül'de tamamlanacak

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren 30 Eylül'e kadar tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Amacımız Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattını 30 Eylül'e kadar tamamlamak" dedi...

hızlı trene vinç düştü Haberi

hızlı trene vinç düştü

TCDD Genel Müdürlüğü, Körfez İstasyonu yakınında bulunan Marmara Tersanesine ait vincin şiddetli fırtına etkisiyle devrildiğini ve vincin kollarının demiryolu üzerine düştüğünü bildirdi.


TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, saat 17.05'te Körfez İstasyonu yakınında, 71+50'de kilometrede bulunan Marmara Tersanesine ait 200 tonluk vincin şiddetli fırtınanın etkisiyle devrildiği ve vincin kollarının demiryolu üzerine düştüğü ifade edildi. Hat üzerine fırtınadan dolayı ağaçların devrildiği ve konteynerlerin saçıldığı belirtilen açıklamada, tren hattının geçici bir süre ulaşıma kapatıldığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Olay nedeniyle, Arifiye'de bekleyen YHT yolcuları Kartal-Kadıköy metrosuna ulaşacak şekilde otobüsle; Ankara yönü tren yolcuları ise yine otobüslerle Pendik'ten Arifiye'de hazır bekleyen YHT'lere aktarılacaktır. Konuyla ilgili yolcularımıza ve kamuoyuna yönelik sürekli bilgilendirme...