17 / 07 / 2024

Hra Unıversal Yapı Anonim Şirketi adres

Hra Unıversal Yapı Anonim Şirketi adres

Hra Unıversal Yapı  Anonim Şirketi Kadıköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Türkmen tarafından kuruldu.

Ekonomisten kira açıklaması: "Kurum’un Bakan yapılmasıyla kiraların daha da artmasını bekliyorum"

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre Murut Kurum yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı oldu. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu bu atama üzerine sosyal medya hesabından, “Murat Kurum'un bakan yapılmasıyla yeni konut arzının daha da azalıp, kiraların daha da artmasını bekl

Elie Saab Bosphorus lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Saab’ın tasarımına imza attığı Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen İstanbul’un yeni seçkin yaşam projelerinden biri olan lüks gayrimenkul girişimi Elie Saab Bosphorus'un lansmanı yapıldı.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

İstanbul'un simge yapılarından biri daha satılıyor

Tarihi yarımadadaki 10 milyar lira değerinde olan otel yabancılara satılacak. Türk Hava Kurumu'nun (THK) en değerli mülkü olan Laleli'deki tarihi otel binasının Katarlılara satılacağı iddia edildi.

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!

Akzirve Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

8 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen ve toplamda 1.441 dairenin yer aldığı Akzirve Topkapı 29 projesinin lansmanı yapıldı. İşte lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatının sunulduğu Topkapı 29 detayları...

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

İstanbul'un dev yapıları boş kaldı!

İnşaat maliyetlerinin her geçen gün arttığı ve bu alanda yatırımda bulunmanın pahalılaştığı bir dönemde, büyük reklam kampanyalarıyla tanıtılan ve yapılan milyarlık binalar kaderine terk edildi.

Unıversal Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıversal Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Turan  Ve  Selime Zeynep Evren tarafından kuruldu.

İstanbul'un riskli yapı stoku ortadan kalkıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un yapı stokunun yüzde 50'sinin çok kısa sürede yenilenebileceğini dile getirdi.

Hra Unıversal Yapı Anonim Şirketi adres Haberi

Hra Unıversal Yapı Anonim Şirketi adres

Hra Unıversal Yapı  Anonim Şirketi Kadıköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Türkmen tarafından kuruldu.

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi konusu:
-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak ,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar ,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...