05 / 05 / 2024

Hülya Avşar gayrimenkul yatırımı

Hülya Avşar gayrimenkul yatırımı

2006 yılında Hülya Avşar, Riva'da 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı arazisinin üstüne bir 1.5 milyon dolarlık 12 lüks villa inşa ettirmek için bir inşaat şirketiyle anlaşmış.

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hülya Yeşilkaya ve Naciye Beste Aliş ortaklığında kuruldu.

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

700 bin işçinin gözü kulağı bu haberde! Çarşamba günü belli oluyor!

2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde işçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü bir araya gelerek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu resmen başladı! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem!

Takasbank Genel Müdürü Avşar Sungurlu, Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Hülya Kurtaran tarafından kuruldu!

Hülya Avşar gayrimenkul yatırımı Haberi

Hülya Avşar gayrimenkul yatırımı



Hülya temeli atıyor, beş milyon dolar kazanacak


BÖYLE İMZALADI

Hülya Avşar, inşaat şirketiyle anlaşmayı, kendi adına düzenlenen tenis turnavasındaki iki maç arasında imzaladı.


İstanbul Riva'daki arazisinin üstüne bir buçuk milyon dolarlık 12 lüks villa inşa ettirmek isteyen Hülya Avşar, bir inşaat şirketiyle anlaştı. Ünlü sanatçı 10 gün sonra temel atacak. 


    Medya ve moda derken, Hülya Avşar emlak piyasasına da el attı. Ünlü sanatçı, İstanbul Riva'da 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı araziye 12 villa inşa etmesi için, bir inşaat şirketiyle anlaştı. 

    Görünen o ki Avşar, bu villalardan hayli kâr elde edecek. Villaların yapımı için 1 milyon 500 bin...