06 / 05 / 2024

Hüner Aliminyum yeni fabrika

Hüner Aliminyum yeni fabrika

Hüner Aliminyum markası 10 milyon TL yatırımla Akçalar Sanayi Bölgesi'nde yeni fabrika kurdu...

Kentsel dönüşüme hız katacak yeni sistem! Ev sahibi olma kuralları değişiyor!

Türkiye’nin ilk endüstriyel konut markası Homera, ev sahibi olma kurallarını değiştirerek depreme karşı güvenli yapılarda yaşama imkânı sunuyor.

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Hükümetten yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Riskli yapı tespiti engellenirse ne olacak? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Bütçesi Meclis'te görüşüldü. AK Parti Milletvekillerinden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

4.5 milyar liraya mal olması beklenen 'evlilik kredisi' başlıyor!

Hükümet yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL'lik evlilik kredisi desteği sağlayacak. 4.5 milyar liraya mal olması beklenen evlilik kredisi başlıyor.

Kentsel dönüşümde rant iddiası! 3 il için mi çıkarıldı?

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni kanunun ilk hedefinde İstanbul, Hatay ve Antalya’nın olduğu ifade edildi. Üç ilde ranta ayrılacak yerlerin önceden belirlendiği öne sürüldü.

10 soruda kentsel dönüşüm yasası! İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni kanun geliyor. İşte, Yarısı Bizden kampanyasının İstanbul’da uygulanmasına da olanak verecek yasayı anlatan 10 soru ve 10 cevap...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Akaryakıtta tarihe geçecek indirim! İlk kez bu kadar büyük bir indirim geliyor! İndirimi duyunca şoke olacaksınız!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar yüzünden depoları doldurmak hayal olurken, araç sahipleri bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Birçok banka da bu kapsamda düzenlediği akaryakıt kampanyalarına hız verirken yeni bir kampanya haberi de TEB’den geldi.

Gayrimenkul PR şirketi: Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir günde yüzde 30 artar!

Gayrimenkul PR şirketi, hükümetin yeni bir konut kredisi kampanyası başlatmasının konut fiyatlarının bir gecede yüzde 30 oranında artmasına neden olacağına öne sürdü. İşte detaylar. 

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Dolardaki artış hız kesmeyince yeni asgari ücret 6 günde 45 dolar eridi!

Geçen hafta resmi olarak açıklandığında 483 dolara denk gelen yeni asgari ücret, dolar kurunun rekor üstüne rekor kırmasıyla daha cebe bile girmeden yaklaşık 45 dolarlık değer kaybına uğradı.

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Kamu işçisine zam oranı belli oluyor! Hükümetin yeni teklifi ne olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı görüşmelerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ ve TÜRK-İŞ temsilcileri ile bugün (9 Mayıs) yine görüşme gerçekleştirecek. Peki kamu işçisinin maaşı ne kadar olacak, 15 bin lira olacak mı? İşte detaylar...

Hüner Aliminyum yeni fabrika Haberi

Hüner Aliminyum yeni fabrika
Hüner Aliminyum DOSAB ve HOSAB'daki iki fabrikanın ardından Akçalar Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL yatırımla yeni bir fabrika açtı. İlk kez 1975 yılında kurulan Hüner Aliminyum'un Akçalar Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikası 25 bin metrekareyi...