25 / 05 / 2024

Hurda Ayıklama Tesisi

Hurda Ayıklama Tesisi

Türkiye'nin ilk hurda araç ayıklama tesisi Ankara'da kuruldu. Hedef, günde 500 araç ayıklama kapasitesiyle Avrupa'nın en büyüğü olmak

Akbank'tan flaş bir açıklama daha. 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank mobilden kredi kullanacak vatandaşlar kredilerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Ocak ayı asgari ücret hakkında flaş açıklama

Ocak ayı asgari ücret rakamının ne kadar olacağı merak edilmeye devam ediliyor. Ocak ayı asgari ücret hakkında flaş bir rakam ortaya atıldı.

Türkiye'nin ham çelik üretimi 14 ay sonra ilk kez arttı!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’den ham çelik üretimine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Türkiye'nin ham çelik üretiminde 14 ay sonra ilk defa artış olduğu öğrenildi.

Ford Kuga almak isteyenlere müjde! Kuga’ya bu ay zam gelmedi!

Ağustos ayı fiyatlarını açıklayan Ford, Kuga modeline bu ay zam yapmadığını ve temmuz ayı fiyatıyla satışa devam edildiğini duyurdu. Ancak Kuga’ya eylül ayında zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu?

Ağustos ayı kira artış oranı, temmuz ayı enflasyon verilerinin belli olmasının ardından belli oldu. 2023 yılı için kira artış oranı yüzde 25 olarak kararlaştırılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklama ile beraber, kira yüzde 25 zam sınırlamasının uzatıldığını belirtti.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

TEB'ten flaş bir açıklama. 3 Ay Ertelemeli olacak

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan müşterilerine ve banka müşterisi olmak isteyenlere yönelik çok önemli bir açıklama geldi.

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Hurda Ayıklama Tesisi Haberi

Hurda Ayıklama Tesisi

Turkuvaz Medya Grubu'nun başlattığı 'Hurdayı Yoldan Çekin' adlı sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi için gerekli olan hurda ayıklama tesisinde büyük bir adım atıldı. Adımı atanlar ise Yıldız Oto Sanayi esnafı. Güçlerini birleştiren esnaflar önce Avrupa'daki örnekleri inceledi sonra da tamamen kendi imkânlarıyla Türkiye'nin ilk ve tek hurda araç ayıklama tesisini Ankara'da kurdu. Yıldız esnafının şimdiki hedefi ise günlük 500 araç ayıklama kapasiteli, Avrupa'nın en büyük hurda işleme tesisini oluşturmak. Projelerini hazırlayan Yıldız esnafı devletten destek bekliyor. Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi yeni projeleri için Başbakanlık'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 


Kooperatif Başkanı Ahmet Karagöz, 2 bin 500 kişilik istihdam yaratacak yeni proje için tek istekleri olduğunu söyledi. Karagöz, "Devlet arsayı TOKİ'ye versin. TOKİ bu tesisi inşa etsin. Biz en az 250 dükkânı bedelinde...