04 / 05 / 2024

I-AM Dudak Payı Meyhane tasarımı

I-AM Dudak Payı Meyhane tasarımı

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Meyhane Deneyimi Projesi kapsamında klasik meyhane kültürünü yeniden yorumladı.Dudak Payı Meyhane, şehirli ve dinamik konseptiyle dikkat çekiyor.

İpotekli konut satışları 14 yılın dibinde! Konutta yüksek faiz ve kısıtlı kredi etkisi!

Faizlerdeki ve fiyatlardaki yükselişlerle beraber, toplam konut satışları içinde ipotekli payı aralıkta yüzde 4,4'e kadar gerileyerek 14 yılın dibine geriledi. Bu oran üç sene önce yüzde 57'ye kadar çıkmıştı. İşte ayrıntılar...

CHP'den barınma krizine çözüm: Sosyal konut üretilmeli, çalışanlar için kira payı verilmeli!

Konutta yükselen fiyatlar, barınma krizinin ülke geneline yayılmasına neden oldu. CHP'li milletvekilleri, bugün Meclis'te barınma sorununu gündeme getirdi ve çözüm önerilerini sundu. 

Akçakiraz Beldesi’ndeki arsalar için dudak uçuktan teklif! 

Akçakiraz Belediyesi tarafından, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın mülkiyetini aldığı arsanın satış ihalesi devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun talep alan ihaledeki teklifler dikkat çekti.

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Kamu-Sen'in toplu sözleşme talepleri açıklandı: Kamu çalışanlarına yüzde 100,2 zam! 

Toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Memur-Sen'in ardından Kamu-Sen de taleplerini tek tek sıraladı. Kamu-Sen, 2024 yılının tamamı için refah payı dahil kümülatif yüzde 100,2, 2025 yılının tamamında ise refah payı dahil tüm maaşlara yüzde 58,4 zam talep etti. İşte ayrıntılar...

EYT'yi kıl payı kaçıranlara erken emeklilik kapısı yeniden açıldı! O şartları taşımak yeterli!

EYT yasası ile emekliliği kıl payı kaçıranlar için 1999-2000 arası ve 2008 sonrası için kademeli emeklilik imkanı gündeme geldi. İşte detaylar...

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları yüzde 156 artarak 2 trilyon TL'ye ulaştı!

Geçen senenin haziran ayı sonunda 756,5 milyar Türk Lirası olan yurt içi yerleşiklerin pay senedi varlıkları, bir senede yüzde 156 artış göstererek, 1 trilyon 936 milyar TL'ye yükseldi.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 80 bin 914 kişi yükseldi! Pay senedi yatırımcı sayısı 4 milyon 764 bin 694 oldu!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı 16 Haziran haftası itibarıyla 80 bin 914 kişi yükseldi. Bir önceki hafta 4 milyon 683 bin 780 olan pay senedi yatırımcı sayısı, geçtiğimiz hafta 4 milyon 764 bin 694'e ulaştı. 

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

Uzman isim açıkladı! Söylediği rakam dudak uçuklattı

Türkiye'de 2019 senesinden beri düşüşe geçen kamu döviz pozisyonu artık alarm derecesinde. 2019'de eksi 75 milyar dolar derecesinde olan kamu döviz açığı son dört senede devamlı düşerek rekor dereceyi gördü.

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi!

I-AM Dudak Payı Meyhane tasarımı Haberi

I-AM Dudak Payı Meyhane tasarımı

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Meyhane Deneyimi Projesi kapsamında klasik meyhane kültürünü yeniden yorumladı.


Geleneksel ve otantik meyhane öğelerinin modern bir şekilde ele alındığı Dudak Payı Meyhane, şehirli ve dinamik konseptiyle dikkat çekiyor.


Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, MEY/Diageo ile Türkiye genelinde uygulamaya konulacak Meyhane Deneyimi Projesi kapsamında restoran iç mimari ve marka konseptleri geliştirdi.


I-AM proje kapsamında, derinlemesine yapılan pazar araştırmalarının ardından Türkiye’deki meyhane kültürünü genç nesile yeniden tanıtmak amacıyla, biri modern diğeri vintage olmak üzere iki model meyhane konsepti belirledi.


Modern konsept kapsamında geliştirilen Dudak Payı Meyhane için genç, dinamik, şehirli, özellikle bulunduğu bölgede yaşayan lokal hedef kitlenin yaşam tarzına uygun bir konsept yaratıldı. Bir yandan geleneksel...