17 / 05 / 2024

İbrahim Korkut çelik yapı

İbrahim Korkut çelik yapı

Ciroda 2013 yılı hedeflerini yüzde 25 aştıklarını ve 2012 yılına göre cirolarının yüzde 45 arttığını bildiren Genel Müdür Dr. İbrahim Korkut, 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedeflediklerini söyledi

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özen tarafından kuruldu.

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Ervaa Çelik Kapı Ve İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervaa Çelik Kapı Ve İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Balcı imzasıyla kuruldu.

Çelik Yapı tesis inşaatlarına bir yenisini daha ekliyor!

Çelik Yapı, beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen Çelik Yapı Genel Müdürü İbrahim Korkut, bir tesisin daha inşâatına başlamayı planladıklarını kaydetti.

Çelik Yapı'nın üç tesisi 2015 yılı içerisinde tamamlanacak!

Çelik Yapı beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Bu tesislerden üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen İbrahim Korkut, bunların yanı sıra bir tesisin daha inşaatına başlayıp bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

İbrahim Koçer Burçelik Vana yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İbrahim Koçer Burçelik Vana Sanayi yönetim kurulu üyesi oldu!.

Çelik Yapı, 2014'te yüzde 10 büyüme hedefinde!

Ciroda 2013 yılı hedeflerini yüzde 25 aştıklarını ve 2012 yılına göre cirolarının yüzde 45 arttığını bildiren Genel Müdür Dr. İbrahim Korkut, 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedeflediklerini söyledi

İbrahim Korkut çelik yapı Haberi

İbrahim Korkut çelik yapı


Ciroda 2013 yılı hedeflerini yüzde 25 aştıklarını ve 2012 yılına göre cirolarının yüzde 45 arttığını bildiren Genel Müdür Dr. İbrahim Korkut, 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedeflediklerini söyledi.


Fabrikalar, lojistik, tesisler, 1 ofis binaları, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, terminal binaları, okullar, katlı otoparklar, spor ve sergi salonları, uçak hangarları gibi anahtar teslim projeler yapan Çelik Yapı, UMO Grup bünyesinde faaliyet gösteriyor. 2013 yılında hedefledikleri ciroyu yüzde 25 aştıklarını bildiren Çelik Yapı Genel Müdürü Dr. İbrahim Korkut, "Ciromuz 2012 yılma göre yüzde 45 arttı. Sadece endüstriyel tesis ve lojistik tesis inşaatları için firmamızın mevcut yıllık üretim kapasitesi ortalama 100 bin metrekare ve 50 milyon dolar" dedi. 

Bu yıl ise geçen yıla göre yüzde 10 büyüme hedeflediklerini ifade eden Korkut, süregelen projelerini "Firmamız...