30 / 04 / 2024

İbrahim Tamer özgeçmiş

İbrahim Tamer özgeçmiş

Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer kimdir? İbrahim Tamer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Tamer, ne zamandan beri, Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Mirasçının borçları için miras kalan mallar haciz edilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babam vefat etti, gayrimenkuller kaldı. Bir kardeşimiz mirası reddetti, daha ret işlemi tamamlanmadan bazı alacaklılar payına haciz tatbik etti. İptalin kaldırılması için mahkemelere başvuru süresi doluyor. Süre dolduğunda hâlâ haciz etkisi sürer mi?' sorusunu yanıtladı.

Bina bahçesinden önceki arsa sahibi yararlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '31 bağımsız bölümü bulunan bir binada kat malikiyim. Bahçemizde bir ceviz ağacı var. Peki bu ağaç bizim binaya ait bahçedeyken bu ağaç bir başkasının olabilir mi? Bu üründen bizim binanın kat maliklerinin bir hakkı yok mu?' sorusunu yanıtladı.

Yöneticinin kusuru ile zarar eden ev sahipleri dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici haksız fiili yüzünden yüklüce bir ceza ödememize sebep oldu. Zarar gören kat maliki olarak, yönetim-anagayrimenkul hesabına ödenmek için paranın tamamına tazminat davası açabilir miyim, hissem oranında şahsım için mi dava açmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

Aynı dairede oturanlar kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Aynı dairede annesiyle oturan bir evlat (tapu annenin üzerine ise) toplantıda kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Eş onayı olmadan ev satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kooperatiften almış olduğumuz evi (tapu benim üstüme) satıp 3 daire aldım. Bunları eşimin üstüne yaptım. Rızam olmadan bu daireleri satabilir mi? Ben öldükten sonra 3 çocuğumun hakları olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İş yerini tahliye etmeyen kiracıya fuzuli işgal davası açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kiracılarımızı birkaç yıldır çıkarmaya çalışıyoruz sonunda dükkanı boşalttılar, anahtarı teslim etmediler. Polisle kilidi değiştirmeye gittiğimizde adam dükkana yerleşmiş. Fuzuli işgal davası nasıl ilerler? Bu şahsı nasıl çıkaracağız?' sorusunu yanıtladı.

Binalarda ortak alanlar mülke katılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Üç katlı binanın giriş katında oturuyorum. Katta karşılıklı iki daire, bir işyeri var. İşyeri satıldı. Yeni malik dükkanın önünü kendisine katmak istiyor. Bu yerin kendine ait olduğu iddiasında. Ortak alan işyerine katabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İbrahim Tamer özgeçmiş Haberi

İbrahim Tamer özgeçmiş

İbrahim Tamer kimdir?

İbrahim Tamer, 1964 yılı Çiçekdağı Kırşehir doğumlu. 1982-1987 Lisan Eğitimi Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu.


MESLEKİ DENEYİM: 

-1987 – 1988 Özel Proje Bürolarında mimar olarak İSTANBUL,


- 1988 Aralık1990 nisan arası yedek subay olarak askerlik görevi yaptı İSTANBUL,


- 1990–1992 arası Serbest Mimarlık Bürosu,  YERKÖY


-02.01.1992- 17.03.1994 arası Yerköy Belediyesi Fen Ve İmar İşleri Müdürlünde çalıştı.  


-04.04.1994- 08.01.2001 tarihleri arasında Yozgat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mimar ve Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. 


İDARİ DENEYİM:

-08.01.2001- 19.02.2008 Tarihleri arasında Yapım Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak,


 19.02.2008 12.07.2011 tarihleri arsında Yozgat Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak görev yaptı.


-04.07.2011 tarih ve 644 sayılı KHK ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığının Birleşmesi sonucu Bakanlık Müşavirliği kadrosuna atandı.


-12.07.2011 den sonra  Bakanlıkça Yozgat Çevre...