05 / 05 / 2024

icralık yalılar

icralık yalılar

GALATASARAY Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

icralık yalılar Haberi

icralık yalılar

Üsküdar Kandilli Mahallesi’nde bulunan Monheim Yalısı’nın icradan satışı İstanbul Anadolu İcra Müdürlüğü’nde yapılacak. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira. İlk ihale 18 Ağustos’ta yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda 11 Eylül günü ihale yenilenecek.



Tekstilbank’ın, alacağına karşılık, satışa çıkardığı Monheim Yalısı daha önce de satışa çıkarılmış ancak, değerinin altında satışa çıkarıldığı için itiraza konu olmuştu. Yalı daha önce 40 milyon 811 bin liraya satılmıştı.


Yapılan itiraz doğrultusunda hazırlanan bilirkişi raporları ile yalının değeri yeniden belirlendi. Yeniden hazırlanan rapor sonrası yalının değeri de arttı.



2 dönüme yakın bir alan üzerine kurulu yalı bahçesi için “Bitki cenneti” ifadesi kullanılıyor. Yalının bahçesindeki bitkilerin değeri 1 milyon 304 bin lira olarak belirlendi. Söz konusu bitkiler arasında fıstık çamı için 290 bin...