14 / 05 / 2024

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabahattin Günbat ve Sait Gürdap Babuç ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan 2023'te 53.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılında 53.2 milyar TL'lik satış yapıldığı açıklandı. Peki Emlak Konut GYO'nun 2023 satış şampiyonu hangi proje oldu? Hangi projeden ne kadar satış yapıldı? İşte detaylar...  

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Gıda fiyatları 5 ayda yüzde 53 arttı!

Gıdadaki fiyat artışı 5 ayda yüzde 53’ü buldu. Uzmanlar, “Fiyatlardaki gerçek zamları 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinden sonra göreceğiz” dedi.

Deprem bölgesinde 53 bin 830 konutun yapım süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde şu ana kadar 53 bin 830 konutun yapım sürecini başlattıklarını, 22 bin 467'sinin temellerini attıklarını söyledi.

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Sabahattin Günbat ve Sait Gürdap Babuç ortaklığında kuruldu. 


İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.......



İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...