06 / 05 / 2024

İDO Ambarlı ve Eskihisar

İDO Ambarlı ve Eskihisar

İDO 'nun gündeminde Körfez Köprüsü Projesi ’nin yaratacağı iş kaybı var. Köprü rekabetine hazırlanıyor. Planı, Ambarlı ve Eskihisar’ı Ro-Ro ve yük limanı olarak devreye almak...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 'emekli kart' düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu. Emekliler; elektrik, doğalgaz ve kira ödemelerini artık bu kartla yapacak. İşte ayrıntılar...

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Yui QCV326 5'i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yui Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi, beş entegre bıçağı sayesinde sebze, meyve, peynir hatta bademi rendeler, dilimler ya da öğütür.İşte bu pratik kullanımı sayesinde mutfaklarda yerini alır.

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artış! Doğalgaz kesintisi mi yaşanacak? İşte detaylar!

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artışlar devam ediyor. Rusya ile Ukrayna Savaşı'nın başlamasından bu yana doğalgaz ve kömür fiyatları rekor kırdı. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Doğalgaz ve elektriğe kademeli tarife nasıl olacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda kademeli olarak geçilecek tarifenin tasarruf ve verimli kullanım sağlayacağını söyledi. Peki doğalgaz ve elektrikte kademeli tarife nasıl olacak?

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İDO Ambarlı ve Eskihisar Haberi

İDO Ambarlı ve Eskihisar


Bilindiği gibi Körfez Köprüsü ve İzmir Otoyolu Projesi başladı. 2016 yılında Körfez, köprüden 5 dakikadan daha az bir sürede geçilecek. Burada belirlenmiş ücret 35 dolar. Bu da yaklaşık 70 liraya geliyor. İDO yolcu sayısına bakmaksızın otomobili 50 liraya taşıyor ancak bu yolculuk yaklaşık 40 dakika sürüyor. Şimdi biraz hızlanma olduğunu söyledi. Ahmet Paksoy. “Eskihisar-Topçular hattında gemilerimizin hızı yüzde 10 arttı“ dedi.


Ancak asıl sorun köprü... Bunun nasıl bir etkisi olacak, açık nasıl kapatılacak? Bu konuda şunları söyledi: “Köprü projesine dönük olarak hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Elbette bir kayıp öngörüyoruz ama buradaki ağırlığımız sürecek. İzmit Körfez Köprüsü‘nün, Eskihisar- Topçular hattımıza yüzde 40 civarında negatif bir etki tahmin ediyoruz. Bu etkiyi azaltmak için Pendik ve Yenikapı’dan Yalova’ya sefer yaptığımız hatlarımızı güçlendireceğiz. Yanı sıra, fiyatlarımızın,...