28 / 04 / 2024

Iğdır hızlı tren

Iğdır hızlı tren

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır'daki projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, havalimanı ile tanışan Iğdır'ın hızlı trenle de tanışacağını belirtti.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

Ankara-Sivas hızlı tren seferlerinin açılmasına son 5 gün kaldı!

Binlerce kişinin heyecanla beklediği Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın 26 Nisan'da açılması planlanıyor.

Ankara-Sivas hızlı tren hattının açılacağı tarih resmen belli oldu! Hemen bakın!

Pek çok kişinin merakla beklediği Ankara-Sivas hızlı tren hattının açılacağı tarih resmen belli oldu Peki Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 10 oranında zam yaptı.  Yapılan bu son zamla birlikte YHT biletlerinin fiyatları  2022 yılı içerisinde beşinci kez artmış oldu.

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Hızlı Tren bileti fiyatlarına üçüncü zam, yüzde 15 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... İşte 20 Nisan fiyat listesi...

Bayram gelirken otobüs biletlerine yapılan zamlardan sonra pek çok kişi Yüksek Hızlı Tren'i tercih etmeye başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram gelirken pek çok kişi hızlı tren fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: YHT kapasitesi artacak! İşte 14 Nisan 2022 Yüksek Hızlı Tren bileti fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı bayram yaklaşırken seyahat planı yapanlara güzel haberi verdi! Yüksek Hızlı Tren kapasitesi arttırılacak! Peki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

Iğdır hızlı tren Haberi

Iğdır hızlı tren

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Kars demiryolunu Iğdır Dilucu, Nahçıvan üzerinden ta Pakistan'a oradan Çin'e bağlayacak ciddi bir koridora ihtiyacımız var. Onun için de Iğdır, demiryolunu hak ediyor. Bu projelerin de süreçlerini yürütüyoruz. İnşallah Iğdır bölünmüş yollarla tanıştığı gibi, sıcak asfalt ve havalimanı ile tanıştığı gibi hızlı trenle de tanışan illerimizden olacaktır. Bunun da gereğini hep beraber yapacağız." dedi.


Bakan Arslan, çeşitli temasları kapsamında geldiği Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nda, Vali Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, il protokolü ve partililerce karşılandı.


Daha sonra Tuzluca ilçesine geçen ve esnaf ziyaretinde bulunarak, sorunlarını dinleyen Arslan, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti. 


Arslan daha sonra Karakoyunlu Kaymakamlığını ziyaret ederek, vekaleten kaymakamlık görevini yürüten...