03 / 05 / 2024

ığdır kar yağışı

ığdır kar yağışı

Iğdır'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 55 köyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kardan kapanan 208 kilometrelik yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Ev sahipleri kiracıya depozitoyu faizi ile mi öder? Depozito nasıl verilmeli ve saklanmalıdır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasından yaşanan sıkıntılar gün geçtikte daha da artmaya ve gündemdeki yerini de korumaya devam ediyor. Ev sahibi ve kiracılar arasında depozito iadesi konusunda sık sık anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Peki ev sahipleri depozito iadesini ne şekilde yapmalıdır?

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Dikkat! Borsada küçük yatırımcı silkelenme riskiyle karşı karşıya

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor üstüne rekor kırarken Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz’dan hayati bir uyarı geldi. Şeref Oğuz, borsada hasat zamanının geldiğini belirterek, “SPK'nın korumadığı küçük yatırımcı yeniden silkelenme riskiyle karşı karşıya kalabilir” dedi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Meteoroloji resmen açıkladı! Kar yağışı başladı! Ne kadar sürecek?

Günlerdir gündemden düşmeyen kar yağışı İstanbul başta olmak üzere birçok ilde bu sabahtan itibaren etkisini göstermeye başladı. Peki ne kadar sürecek? İşte meteorolojinin tahminleri...

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

ığdır kar yağışı Haberi

ığdır kar yağışı

Hafta sonundan itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü kentte, gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.


Kar yağışı ve tipi nedeniyle merkez ile Tuzluca ilçelerine bağlı 55 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kardan kapanan 208 kilometrelik yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.


Iğdır İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yılmaz Demir, yaptığı açıklamada, yağışın etkili olduğu dağ köylerinde sabah saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmasına başladıklarını belirterek, "Çalışmalarımızı 7 ekiple sürdürüyoruz. İnşallah bu köylerin yolunu akşam olmadan açacağız" dedi. 


Kar kalınlığının yer yer 40 santimetreye kadar ulaştığı Korhan Yaylası'nda çalışan iş makinesi operatörü Ali Şimşek ise "Yaptığımız çalışmayla buradaki dağ köyleriyle ulaşımı yeniden sağlamaya çalışacağız" diye...