20 / 05 / 2024

ihh suriye okul

ihh suriye okul

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

İHH Suriye'de 1 yılda 14 bin briket ev inşa etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, iç savaş nedeniyle yaşam mücadelesi veren Suriyeliler için geçen sene toplam 14 bin ev inşa etti.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

İHH İdlib’de briket okul inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinde briket okul inşa ediyor...

İHH, Suriye'de evsizlere umut oluyor!

Esed rejimi ve Rusya'nın İdlib'e yönelik saldırılarında dokuz çocuğuyla beraber evsiz kalan Feriye Taha ailesine İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı sahip çıktı

İHH Suriye'de 5 bin briket ev inşa etti!

İHH "Mazluma Çatı Olalım" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Suriye'de 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket evden 5 bin tanesinin inşasını tamamladı...

İHH Suriye'deki briket ev hedefini 20 bine çıkardı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaptığı açıklamada Suriye içerisinde hayata geçirilen briket ev projesi kapsamında hedefledikleri sayıyı 20 bine çıkardıklarını söyledi.

İHH, Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

Suriye'de onarılan okul hizmete açıldı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okul açıldı.

George ve Amal Clooney mülteciler için okul açacak!

George Clooney ve eşi Amal Clooney, Suriye’deki savaştan kaçan mülteci çocuklar için 7 okul açmayı planlıyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

Gaziantep'ten Suriye'ye kardeş hayvanat bahçesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Türkiye-Suriye Bölgelerarası İş Birliği Programı kapsamında kabul edilen, finansman desteği sağlanan "Kardeş Hayvanat Bahçesi" projesi kapsamında Halep kentinde 730 bin metrekarelik alanda hayvanat bahçesi kurulacak

İskenderunda yüksek okul binasındaki çatlaklar tedirgin etti!

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Demirer, hasarlı okul binasında öğrenim gören öğrenciler için yeni yer aradıklarını söyledi

ihh suriye okul Haberi

ihh suriye okul

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'de savaş mağduru çocuklara eğitim alanında destek olmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Suriye'nin farklı bölgelerinde okullar hayata geçiren İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı bu kapsamda İdlib'in Killi beldesindeki Dıyaa Kampı içerisinde 6 sınıftan meydana gelecek ve 200'den fazla ilk ve ortaokul öğrencisinin eğitim alacağı Prof. Dr. Necmettin Erbakan okulunun temelini attı.

İHH Suriye Çalışmaları Medya Sorumlusu Selim Tosun, yaptığı açıklamada, Suriye'de eğitim çalışmalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Selim Tosun, bölgede okul yetersizliği sebebiyle çok sayıda çocuğun eğitim hakkından mahrum kaldığını kaydetti.

Suriye'de  inşaatına başladıkları çok sayıda okul olduğunu belirtenTosun, okul sayısının daha da artırılması gerektiğini dile getirdi.

Tosun, Suriye'de okul çağında olup imkansızlıklar nedeniyle eğitim alamayan çok sayıda...