23 / 07 / 2024

iklimlendirme sesleri

iklimlendirme sesleri

Sessizlik günümüzde altın değerinde bir nimet olarak görülüyor. Modern yaşamın getirdiği günün telaşından ve stresinden uzaklaşmak için ihtiyaç haline gelen sessizliğin önemi her geçen gün artıyor.

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 

Doların ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı! Bakın dolar bugün kaç lira oldu?

Dolar haftanın son işlem günü  milyonlarca kişi tarafından yakından yurt içi piyasalarda takip edilmeye devam ediyor. Dün, Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar yükseliş eğilimine devam etti, bugün de fırladı. Doların yükseliş ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı. Dolar bugün kaç lira oldu?

İstanbul'daki konut sitelerinde aidat zammı protestosu!

İstanbul’da bazı site yönetimlerinin aidatlarda yüzde 70’e ulaşan zam yapması vatandaşın tepkilerine neden oldu. Evlerinin pencerelerinden tencere tava sesleri çıkaran, ışık açma kapama eylemi yapanlara ek olarak çok sayıda site sakini sokağa çıktı. ‘Yönetim istifa’ sloganları atıldı.

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali    Üsten tarafından  kuruldu.

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bakrı Ali Üsten tarafından kuruldu. 

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Eşyalarını almak için binaya girdiler, çatırtı sesleri büyük panik yaşattı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında riskli binalara ev sakinlerinin eşyalarını almak için 15 dakikalığına girmesine izin verildi. Binadan gelen çatırtı sesleri üzerine vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Marmara depremi giderek yaklaşıyor! Güney Marmara'da risk büyük!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Bunlar daha büyük depremlerin ayak sesleri. Marmara için de süre zaten doldu da giderek yaklaştığını söylüyor" dedi.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

iklimlendirme sesleri Haberi

iklimlendirme sesleri

İyi ve rahat bir uyku için sessiz ve huzurlu bir ortama ihtiyaç var. Gürültü, konutlarda, okullarda, iş yerlerinde kısaca yaşamın olduğu her yerde asla istenmeyen bir olgu olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde gürültü kirliliğinin etkilediği tek şeyin tırmalanan kulaklar değil, genel sağlık ve mutluluk olduğu görülüyor.


Gürültü seviyesini önleyebilecek inovatif ürün sayısı her geçen gün artıyor. Sanayileşme, plansız kentleşme, hızlı nüfus artışı ve ekonomik yetersizlikler gibi nedenlerle yaşanan ses kirliliği psikolojik ve zihinsel pek çok rahatsızlığa davetiye çıkarıyor.


İklimlendirilen yapılarda karşılaşılan en büyük problem, hava akışıyla birlikte ortama taşınan sestir. Tek başına, iç ortamın iklimlendirilmiş olması konfor şartlarının tam manası ile yerine getirildiği anlamına gelmez. Ses seviyesinin yüksek olduğu, gürültülü ortamlarda konfor şartları yerine getirilmemiş demektir. İklimlendirilen ortamlara sesin taşınmaması için alınabilecek...