17 / 05 / 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hadi Akın

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hadi Akın

Datça'nın en önemli sorunlarından olan hastane ve öğrenci yurdu sorunu çözüme kavuşturuluyor. Datça'da yıllardır sorun olan ancak bir türlü sonuca ulaşamayan hastane ve öğrenci yurdu sorunu bitiyor.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 75 bin TL'ye satılık evler!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan daireleri satışa çıkardı.  Dairelerin fiyatları 75 bin TL'den başlıyor. 

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Milli Eğitim Bakanlığı afet bölgesindeki binaları eğitime hazırlamak için sahada!

Milli Eğitim Bakanlığı uzman ekipleri ve öğretmenler, Giresun'da selden etkilenen okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla sahada çalışıyor.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hadi Akın Haberi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hadi Akın

İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hadi Akın ve Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Başaran, Özcan Yılmaz Turizm Meslek Lisesi yanına yapımına başlanan 24 erkek ve 24 kız öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. İnşaatı yapan yetkililerden bilgi alan Kaymakam Hamdi Üncü, "Yıllardır sorun olan öğrenci yurdu sorunu bu yurdun yapımıyla ortadan kalkacak. Maliyeti 2 milyon 47 bin 899 TL'ye mal olacak yurt 2016 yılında bitirilerek öğrencilerin konaklaması sağlanacak" dedi. 



Öğrenci yurdu inşaatmdaki incelemelerinin ardından Datça Devlet Hastanesi'ne geçen İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, burada yapımı tamamlanan 30 yatak kapasiteli yeni binayla ilgili olarak Başhekim Çağatay İnan'dan bilgi aldı. Başhekim Çağatay İnan, "Hastane 25+5 toplam 30 yatak kapasitesiyle Muğla bölgesinin en modern hastanesi niteliğinde olacak. Modern hasta odaları, muayene...