17 / 05 / 2024

İlhan Ersözlü konut sektörü

İlhan Ersözlü konut sektörü

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatlarında düşüş başladı: Sektör, 2024'ten sonra yeniden hareketlenir!

Gayrimenkul uzmanı Gamze Özlü, konut piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şu an fiyatlarda düşüş olduğunu belirten Özlü, hareketlenme için bu yılın ikinci yarısını işaret etti. İşte o açıklama... 

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Konut siteleri de usulsüzlüklerle gündemde: Maliyetler fazla gösteriliyor, çalışmayanlara maaş bağlanıyor!

Konut sitelerindeki usulsüzlükler tek tek ortaya çıktı. Peki en çok usulsüzlük hangi alanlarda oluyor? Konut sitelerinde yaşanan usulsüzlükler nasıl engellenebilir?

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Konut yatırımının en hızlı döndüğü iller belli oldu!

Türkiye'de konut yatırımında en hızlı dönüş olan şehirler açıklandı. En kısa sürenin 18 yıl olurken, en uzun amorti süresi ise 31 yıl olduğu belirtildi. 

İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı!

Açıklanan resmi rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı görüldü...

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatlarına hızlı çözümler sağlıyor. Peki Apsiyonla konut sahiplerine neler sunuluyor?

Dikey yapılaşma elektrik tüketiminde Esenyurt’u zirveye taşıdı! 

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi olan Esenyurt'un, Avrupa yakasının en fazla elektrik tüketen ilçesi olduğu açıklandı. Tüketimde gelinen bu durumda, ilçedeki hızlı konut artışının etkili olduğu belirtiliyor...

ABD askıda konut satışları beklenenden hızlı arttı!

ABD'de askıda konut satışları Mart ayında yüzde 3.8 ile beklenenden daha hızlı arttı. Tahminlere göre, artışın yüzde 1.5 olması bekleniyordu...

İlhan Ersözlü konut sektörü Haberi

İlhan Ersözlü konut sektörü

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi. Ersözlü, inşaat fuarlarına özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yoğun katılımcı olduğunu söyledi. 


Bizim...