03 / 05 / 2024

İlhan Gücüyener Enka İnşaat

İlhan Gücüyener Enka İnşaat

Türkiye’nin 1500 büyük firmasının CFO’ları üzerinde gerçekleştirilen 6 aylık araştırma sonucunda şirketlerin finansal performansları ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performansları danışma kurulu tarafından incelenerek 50 isim belirlendi.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

İnsay Yapı'dan inşaat maliyetleri açıklaması: Müteahhitlerin tolere gücü kalmadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, inşaat maliyetlerinin yıllık bazda yüzde 70 arttığına dikkat çekerek müteahhitlerin artık tolere gücünün kalmadığını belirtti. 

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, İbiza'da kiralara gücü yetmeyen ada sakinlerinin arabalarda yaşadığını dile getirdi ve böyle giderse Türkiye'de de benzer manzarayla karşılaşılabileceğini söyledi. İşte o açıklama... 

İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL!

TÜİK'in İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022'de aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 lira şeklinde oldu. İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

İlhan Gücüyener Enka İnşaat Haberi

İlhan Gücüyener Enka İnşaat

En başarılı 50 CFO 18 Şubat’ta yapılacak CFO Summit 2016’da ödüllendirilecekler. Zirvenin açılış konuşmasını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes yapacakken IMF Türkiye Daimi Temsilcisi Srikant Seshadri, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, KPMG Türkiye.


Başkanı Ferruh Tunç, Turkven Private Equity Partnerı Ali Nalbantoğlu ve birçok önemli isim konuk konuşmacı olarak yer alacak.


Liste;

Ahmet Ashaboğlu Koç Holding

Ahmet Toksoy Doğan Holding

Alp Dayı Vestel Şirketler Grubu

Asım Gün Acıbadem Sağlık Grubu

Barış Kökoğlu Borusan Holding

Berk Çağdaş Doğuş Otomotiv

Bleda Gökhan Akmut Özaltın Holding

Bülent Aksu Star Rafineri

Bülent Beydüz Erdemir Grubu

Burcu Geriş TAV Havalimanları

Can Çaka Anadolu Grup

Cem Karakaş Yıldız Holding

Coşkun Kılıç THY

Damla Çelikçi Doğuş Holding

Derya Hatiopğlu Vodafone Türkiye

Deniz Alkan Pepsico

Doğan Pençe Park Holding

Ediz Haşmet Kökyazıcı Hürriyet Gazetesi

Erkin Yılmaz Migros

Erdinç...