09 / 05 / 2024

ilişki durumu karışık nerede çekiliyor

ilişki durumu karışık nerede çekiliyor

Dizi setleri kimi zaman şehrin merkezinde bir caddeye, kimi zaman bir mahalleye kimi zaman ise ormana kuruluyor. Kullanılan evler ise gerek mimarisi, gerekse dekorasyonu ile izleyiciyi büyülüyor. İşte son dönemde ses getiren 3 dizinin 3 muhteşem evi..

Ortak Konut Kredisi nasıl çekilir? Ortak kredi çekip 5 Kişi aylık 20 bin TL ödüyor...

Son zamanlarda artan kredi faizi oranlarından dolayı 'Ortak konut kredisi'ne ciddi talep oluşmakta. Buna göre, bu tarz kredi türünde 5 kişiye kadar ortak kredi çekilerek konut alınabiliyor. Böylece, 3 milyon liralık bir evin aylık ödemesi 20 bin lira oluyor.

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

ABD'de makroekonomik verilerin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi nedeniyle ABD Merkez Bankasının (Fed) politika alanını daraltabileceği endişeleri ile küresel piyasalar karışık bir seyir izliyor. Savaşın yayılma ihtimali de fiyat baskısı yaratıyor.

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Açlık sınırı 13 bin lirayı, yoksulluk sınırı 43 bin lirayı aştı! Yoksulluk sınırı asgari ücretin 3 katına yaklaştı!

Dört kişili bir ailenin aylık mutfak harcamasını kapsayan açlık sınırı bir ay içinde 1. 136 lira yükseldi ve 13 bin 334 lira oldu. Yoksulluk sınırı ise bir ayda tam 3 bin 700 lira arttı ve 43 bin 433 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın yılın geri kalanında bir faiz artışına daha gidebileceğine ilişkin endişelerin artmasıyla birlikte karışık bir seyir izlerken, yatırımcılar bu hafta açıklanacak yoğun veri gündemine odaklandı.

ilişki durumu karışık nerede çekiliyor Haberi

ilişki durumu karışık nerede çekiliyor

GÜNEŞİN KIZLARI: 360 DERECE BOĞAZ

Kanal d'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları'nın  kadrosunda Emra Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Berk Atan, Meltem Gülenç, Funda İlhan ve Kanat Heparı gibi pek çok sevilen oyuncu yer alıyor.



İlk sahneleri İzmir'de çekilen dizinin seti, sonrasında Kanlıca sırtlarındaki bu eve taşındı. 



Boğaz'a bakan ve eşsiz bir manzaraya sahip olan ev, ihtişamlı mobilyaları ve aksesuvarları ile de dikkat çekiyor.  



Evin dikkat çeken diğer bir yanı ise yemyeşil bahçesi.



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK: ŞİLE'DE BİR ORMAN EVİ

Başrollerini Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı 'İlişki Durumu Karışık' Show Tv'de izleyici ile buluşuyor.



Dizi için Şile'nin Ulupelit Köyü'ndeki orman evine set kuruluyor.



Ahşabın fazlaca kullanılığı ev iki...