08 / 05 / 2024

ilişki durumunun çekildiği ev

ilişki durumunun çekildiği ev

Dizi setleri kimi zaman şehrin merkezinde bir caddeye, kimi zaman bir mahalleye kimi zaman ise ormana kuruluyor. Kullanılan evler ise gerek mimarisi, gerekse dekorasyonu ile izleyiciyi büyülüyor. İşte son dönemde ses getiren 3 dizinin 3 muhteşem evi..

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Diyarbakır'da, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği siteye ilişkin kapsamlı bilirkişi raporu hazırlandı.

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Binlerce kişiye iş olanağı sunuyor!

Yüzbinlerce kişiyi istihdam kapılarına yönlendiren ve iş sahibi yapan İŞKUR, yeniden harekete geçti ve 137 bin kişiyi daha işe yerleştirmek için ilan verdi. ilanın detaylarını öğrenmek isteyen herkes internet sayfasına yönlendi.

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

Taşerona kadro açıklaması geldi! Bakan Bilgin son noktayı koydu! 90 bin kişi bu anı bekliyordu! Hemen bakın

Taşeron işçiye kadro görüşmeleri devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gelen açıklamalar da yakından takip edilirken 90 bin kişinin beklediği gelişme için son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

Borç yapılandırmasına ilişkin kanun yürürlüğe girdi! Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detayları…

Milyonlarca kişinin beklediği ‘Borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun’ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, SGK ve yerel yönetimlere ilişkin alacaklara yapılandırma imkanı sunuyor.

Enflasyon teknoloji devini de vurdu! 12.000 kişiyi işten çıkarıyor

Google'ın ana şirketi Alphabet Inc, teknoloji sektörünü sarsmak için Cuma günü yaptığı son kesintilerde yaklaşık 12.000 kişiyi veya işgücünün %6'sını ortadan kaldırdığını söyledi.

Maaşlara yapılan zam yeterli mi? Yoksa fiyat artışları daha çok mu olur? 10 kişiden 8’i bu soruya bakın ne cevap verdi?

Önce asgari ücret, sonra da emekli ve memur zamları açıklandı. Peki gelirler mi yüksek fiyat artışları mı? Türkiye’de 10 kişiden 8’i fiyatların daha fazla artacağını düşünüyor. Peki dünyada durum nasıl? 2023 için kimler umutlu, kimler umutsuz? İşte o araştırma sonuçları…

2023’te başlıyor, binlerce kişiye yeni iş imkanı

Artık sayılı günler kaldı. 2023 senesinde alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor. Yeni uygulamayla hem atıkların önüne geçilecek hem de binlerce kişiye yeni bir iş sahası açılacak.

Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun!

Devlet, peş peşe gelen doğalgaz zamlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme vereceğini açıkladı. Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun...

ilişki durumunun çekildiği ev Haberi

ilişki durumunun çekildiği ev

GÜNEŞİN KIZLARI: 360 DERECE BOĞAZ

Kanal d'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları'nın  kadrosunda Emra Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Berk Atan, Meltem Gülenç, Funda İlhan ve Kanat Heparı gibi pek çok sevilen oyuncu yer alıyor.



İlk sahneleri İzmir'de çekilen dizinin seti, sonrasında Kanlıca sırtlarındaki bu eve taşındı. 



Boğaz'a bakan ve eşsiz bir manzaraya sahip olan ev, ihtişamlı mobilyaları ve aksesuvarları ile de dikkat çekiyor.  



Evin dikkat çeken diğer bir yanı ise yemyeşil bahçesi.



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK: ŞİLE'DE BİR ORMAN EVİ

Başrollerini Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı 'İlişki Durumu Karışık' Show Tv'de izleyici ile buluşuyor.



Dizi için Şile'nin Ulupelit Köyü'ndeki orman evine set kuruluyor.



Ahşabın fazlaca kullanılığı ev iki...