04 / 05 / 2024

ilk eve destek

ilk eve destek

KAMUOYU’nda ‘Torba Yasa’ olarak bilinen kanun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından sonra Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi..

Aile destek ödemesi Mayıs 2024 hesaplara yattı mı? Aile destek ödemesi ne kadar? Mayıs 2024 ödeme takvimi!

Aile destek ödemeleri ile ilgili araştırmalar Mayıs ayının ilk haftası ile birlikte hız kazandı. Peki aile destek ödemesi Mayıs 2024 ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

Sigortambir tarafından sektörde ilk olarak hizmete sokulan sigorta ile, depreme hazırlık, ilk yardım, acil destek hizmetleri, eşyaların sabitlenmesi, riskli yapı analizinde indirim gibi yirmiyi aşkın hizmetten yararlanmak mümkün olacak.

Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak? İlk evini alacaklar için faiz oranı ne kadar olacak? 

Devlet ilk kez ev alacak vatandaşlara destek sağlayacak. Bu kapsamda ev almak isteyenler destek ödemelerinin detaylarını sorguluyor. Peki, Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak?

İlk kez ev sahibi olacaklar için yeni düzenleme yolda! Faiz oranı ve vade ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz geçtiğimiz günlerde ilk kez ev sahibi olacaklar için destek sağlanacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili ayrıntılar gelmeye başladı, faiz oranı ve vade ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

KOSGEB'den KOBİ'lere yaklaşık 1,9 milyar lira destek!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023 yılının ilk yarısında 27 bin işletmeye yaklaşık 1 milyar 900 milyon TL destek ödemesi gerçekleştirdi.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

‘Yeni Evim’ kampanyasıyla düşük gelirliye daha çok destek verilecek! Sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen ‘Yeni Evim’ programıyla ilk evini alacak orta gelirli ailelere imkan sunuldu. İlk 3 sene konut kredisi taksitlerine destek olacak Hazine, daha düşük hane geliri olana daha çok katkı verecek.

Bakan Yanık'tan son dakika müjdesi! Öğrenciler için 750 TL'ye varan destek resmen başladı! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım alan ailelerin farklı ilde ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim eğitimi gören çocuklarına yapılacak destek ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Son tarih 30 Aralık! 1 milyon liraya kadar dev destek

KOSGEB'in bölgesel ve sektörel bazda kurguladığı yeni destek modelinin ilk ayağı, mobilya sektörüne yönelik olarak Kayseri'de başladı. İleri girişimcilik çağrısı çerçevesinde girişimcilere, 1 milyon liraya kadar destek sağlanacak. İşte tüm detaylar...

Aile destek ödemelerinde her aileyi ferahlatacak bir ödeme yapılacak! Bakanlık duyurdu, ilk siz bakın

Aile destek ödemelerindeki gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ev kadını yardımı, evde bakım ve öğrenci yardımından sonra bir yardımın daha detayları bakanlık tarafından duyuruldu.

ilk eve destek Haberi

ilk eve destek

Kanuna göre, daha önce konut sahibi olmamış olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, devlet tarafından ilk konutla sınırlı olmak üzere 15 bin TL’ye kadar “Konut Yardımı” yapılacak. Bu yardımdan yararlanmak isteyenlerin, bankalarda “Konut Hesabı” açtırmaları, bu hesaba en az üç yıl süreyle düzenli ödeme yapmaları gerekecek. 


47 BİN ÖĞRETMEN ATANACAK


Yapılacak konut yardımı, hesapta biriken paranın yüzde 20’sini ve azami 15 bin TL’yi geçmeyecek. Devletin vereceği “Konut Yardımı” Bakanlar Kurulu kararıyla üç katına kadar artırılarak, 45 bin TL’ye yükseltilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayladığı paket, 47 bin yeni öğretmen kadrosu da öngörüyor. Yeni öğretmen kadrolarından 37 bin 320’sinin ataması bu yıl içinde gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı için de 77 bin yeni kadro ihdas edildi. 


KREDİ GARANTİ KURUMLARINA 2 MİLYAR LİRA DESTEK


Finansman imkanlarını geliştirmek ve kredi...