06 / 05 / 2024

ilk TİM-TEB Girişim Evi

ilk TİM-TEB Girişim Evi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) güçlerini girişimciler içsin birleştirerek, TİM-TEB Girişim Evleri'ni hayata geçirme kararı aldı. İlk TİM-TEB Girişim Evi Gaziantep'te açıldı...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!

Borsa İstanbul'da rekor serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.841,60 puanı gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı

Şubat ayının son günlerinde altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün altın fiyatları tekrar gaza basarken, yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı...

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Emeklileri sevindiren haber TEB’den geldi. TEB, yeni kampanyalarına başvuran ve şartları sağlayan tüm emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon vereceğini duyurdu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

ilk TİM-TEB Girişim Evi Haberi

ilk TİM-TEB Girişim Evi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) güçlerini girişimciler içsin birleştirerek, TİM-TEB Girişim Evleri'ni hayata geçirme kararı aldı. İhracata dönük yenilikçi iş fikirlerine ev sahipliği yapılarak, yatırımcı ve müşteri bulunmasına kadar birçok konuda ücretsiz destek sunmayı hedefleyen Girişim Evleri'nin ilki 5-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen İnovasyon Haftası kapsamında Gaziantep'te açıldı. Girişim Evleri, ihracat ve yurtdışı açılım potansiyeli olan teknoloji ve yazılım geliştiren girişimciler için kurgulandı. Projenin ilk adımı Gaziantep Üniversitesi, Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisleri'nin de desteğiyle faaliyete geçti. Önümüzdeki yıl Anadolu'nun diğer illerinde açılacak yeni evlerle bu sayısının 10'a çıkarılması planlanıyor. 


BİR YILDA 30 KİŞİ 

1 yılda her bir ildeki TİMTEB Girişim Evi'nde yılda 2 dönem girişimci adayı alınacak. Her bir merkezde 1 yılda 30 girişimciye ulaşılacak. 


ROBOTLARIN 'DA...