17 / 05 / 2024

iller bankası uzungöl imar 2014

iller bankası uzungöl imar 2014

3 Nisan 2014'te askıya çıkan Uzungöl 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarına yapılan itirazlar değerlendirilerek, dün yeniden askıya çıktı...

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu beklentisini açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon böyle olacak

Son dakika flaş haber... Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. Ankette, yıl sonu tüketici enflasyonu beklentisi ağustos döneminde yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 29,82 TL'ye çıktı.

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

27 lira sınırında hareket eden dolar/TL kuru için önemli açıklama Merkez Bankası'ndan geldi. Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselemeye devam edecek mi?

Son Dakika: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e artırdığını belirtti. Erkan, enflasyonun kısa vadede geçici artış göstereceğini, belirgin iyileşmeye kadar parasal sıkılaştırmayı kademeli olarak güçlendireceklerini kaydetti.

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. 

Ziraat Bankası’ndan bankacılık tarihine geçecek kampanya! Şimdi al, istediğin zaman öde!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankacılık tarihine adeta altın harflerle yazılacak bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin tutarı hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebileceğiniz duyuruldu.

Yok böyle para! ABD Merkez Bankası yılın son günü 2,5 trilyon doları nasıl çekti?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kısa vadeli faiz oranlarını kontrol edebilmek amacıyla kullandığı önemli araçlarından biri ters repo yöntemi ile yılın son işlem gününde rekor kırdığı bildirildi.

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon tahminini revize etti. İşte detaylar…

iller bankası uzungöl imar 2014 Haberi

iller bankası uzungöl imar 2014


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 14 Mart 2014 tarihinde onaylanan, Uzungöl Özel Çevre Koruma Bölgesi, Trabzon Çaykara İlçesi, Uzungöl 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarına yapılan itirazlar Bakanlık Makamı’nın 27 Ekim 2014 tarihli ve 10739 sayılı OLUR’ları ile değerlendirilmiş olup Uzungöl 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği 30 gün boyunca yeniden askıya çıkarıldı. Planlar 19 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek.


Geçtiğimiz Temmuz ayında Uzungöl imar planı ile ilgili Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Koruma amaçlı imar planı onaylandı, askıya çıktı ve kesinleşti. Tabi bu süreçte yoğun bir istila ve işgal yaşandı. Ancak bunların hepsi kayıt altındadır" demişti.





Gülcihan...