07 / 05 / 2024

İmar Komisyonu Başkanı Ulaş Çetinkaya

İmar Komisyonu Başkanı Ulaş Çetinkaya

Önceki gün Seyhan Belediyesi Meclisinde görüşülen ve ret edilen 3. Maddenin yankıları dünde sürdü. Mecliste CHP Meclis Üyesi Ercan Çetin istifa ederken İmar Komisyonu Başkan Yardımcısı Ercan Avşar duruma sessiz kaldı.

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda verdiği sunum sonrasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ekonomistler pazarlık masasına oturmadan asgari ücret rakamı veren Sendika Başkanı'na ateş püskürdü

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçiyi temsil eden Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın açlık sınırını, asgari ücrette kırmızı çizgi olarak belirtmesi üzerine ekonomistlerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nda enflasyon mesajı! 2024'te yüzde 8,8'le tek haneye düşecek!

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda enflasyona ilişkin açıklamalar yaptı. Kavcıoğlu, enflasyonun 2024 yüzde 8,8'le tek haneye gerilemesini öngördüklerini belirtti.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i briket evleri görmeye çağırdı!

Türkiye'nin inşa ettiği briket evlere yerleştirilen İdlibliler, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına katılarak, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i bölgeye çağırdı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

İmar kanunu teklifi Meclis'te!

AK Parti imar kanunu teklifini meclise sundu. İmar Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek teklif sonrası gelişmeleri anlattı...

İmar Komisyonu Başkanı Ulaş Çetinkaya Haberi

İmar Komisyonu Başkanı Ulaş Çetinkaya

Mecliste gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Esef Şahin "Bizi yanlış bilgilendiriyorsunuz imar komisyonun derhal istifa etmesi gerekir " sözlerine CHP Meclis Üyesi Ercan Çetin cevap verdi. Çetin " Ben komisyondaki tüm arkadaşlarıma güveniyorum ve bu görevimden ayrılıyorum " diyerek istifa etti. Bu tartışmaların yaşandığı esnada İmar Komisyonu Başkan Yardımcısı Ercan Avşar'ın sesiz kalması dikkatlerden kaçmadı. Bu arada İmar Komisyonu Başkanı Ulaş Çetinkaya'nm yaşanan bu olaylara ne cevap vereceği merakla bekleniyor. 


Adana Beş...