18 / 05 / 2024

İmar planları haksızlık

İmar planları haksızlık

İSTER iktidardaki partinin belediyeleri olsun ister muhalefet partilerinin ellerinde olan belediyeler olsun fark etmiyor , belediyelerin tamamında imar planlan yapılırken büyük haksızlıklara neden olan adaletsiz uygulamalar yapılmakta.

Gazeteci Cem Seymen: Yüzde 25 kısıtlamasını fırsata çeviren kiracı çok! Bu büyük haksızlık!

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen de ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve hem ev sahiplerinden hem kiracılardan gelen yorumlar...

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Beykoz'un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kasım ayı olağan toplantısında Beykoz'daki  2. ve 3. Etap İmar Planları'nın onayına karar verildi.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Damızlık düve yetiştiricilerine 80 milyon liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Damızlık düve yetiştiricilerine toplam 80 milyon lira hibe desteği sağladıklarını bildirdi. İşte detaylar..

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

İBB'den 'öğrenci' hamlesi! Usulsüzlük yapanlar aboneliği bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilik durumu biten öğrencilerin yıl boyu indirimli kart kullanmasının önüne geçti. Haksız bir şekilde öğrenci indirimi kullananların artık kartları tam bilet basacak..

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

ABD merkezli Nreal markası, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik (AR) gözlüğün tanıtımını yaptı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları dev boyutlarda görebilme imkanına sahip olabileceksiniz.  

İmar planları haksızlık Haberi

İmar planları haksızlık

İSTER iktidardaki partinin  belediyeleri olsun ister muhalefet partilerinin ellerinde olan belediyeler olsun fark etmiyor , belediyelerin tamamında imar planlan yapılırken büyük haksızlıklara neden olan adaletsiz uygulamalar yapılmaktadır. Türkiye de çok partili döneme geçilirken o dönemlerde ülkemizde komünist partisi de kurulmuştu, Ancak söylemlerinden dolayı bu partiye yasak konmuştu. O dönemde komünist partisinin parolası halka eşitlik ve adalet dağıtmaktı eşitlikten 11e anladıklarının geniş açıklamasında ise zenginden alıp fakirlere dağıtarak onları da zenginleştirmek diye kendi politikalarını lıalka anlatmaya çalışıyorlardı. 


O zaman komünistlerin ve sosyalistlerin gözleri zenginlerin mallarındaydı, komünist ve sosyalistlerin yaptıkları sokak gösterilerinde apartmanların balkonlarından kendilerini izleyenlere sol kollarını havaya kaldırarak yakında buraları bölüşeceğiz o balkonlarda bizler oturacağız diye haykırdıklarını gördük. Ralunetli Bülent Ecevit in ortanın solu politikasını da böyle yorumlayan sosyalist köşe...