19 / 05 / 2024

imarsız otel

imarsız otel

Müteahhit İzzet Erişen'in Van Erciş'deki oteli 2 işçiye mezar oldu. İşçilerin davası sürürken Erişen yeni bir otel inşaatı için kolları sıvadı. Aynı yere yeni bir otel inşaa etmeye başladı. Üstelik imar izni olmamasına rağmen

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Tiny House’lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı!

Uzun zamandır tartışma konusu olan ve belediyelerce farklı uygulamalar gören Tiny House'lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı...

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan o ilde 70 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

imarsız otel Haberi

imarsız otel

İzzet Erişen’in Erciş’deki oteli depremde yerle bir oldu. 7 katlı otelin enkazında iki işçinin cesedi çıkarıldı. İşçilerin ölümü ile ilgili açılan davalar devam ederken İzzet Erişen’in aynı yere yeni bir otel inşa ettiği ortaya çıktı. Erciş Belediye Başkanı  Zülfikar Arapoğlu ise söz konusu otelin kaçak inşa edildiğini açıkladı.


Erişen, Van depremi sonrası Erciş'te yıkılan oteli ve ilçe merkezinde yıkılan apartmanı sonrası gündeme geldi. 5'i öğretmen toplam 7 kişinin ölümüne yol açan yapıların sahibi Erişen’in depremden hemen sonra inşaat faaliyetleri için kolları sıvadığı anlaşıldı.


Erişen’in Van Gölü kıyısında kurduğu 7 katlı Grand Arsisa Otel’in enkazında iki çalışanın cesedi çıkarılmıştı. Otel enkazında cesedi çıkarılan işçilerden Yaşar Şit adına ailesi Erişen hakkında Erciş Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı. Söz konusu dava devam ediyor.


Otel enkazı...