07 / 05 / 2024

İmdat Ekşi özgeçmiş

İmdat Ekşi özgeçmiş

Hektaş İnşaat kurucularından İmdat Ekşi kimdir? İmdat Ekşi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İmdat Ekşi, inşaat sektöründe hangi işlere imza attı? İşte İmdat Ekşi..

İş Bankası Mayıs 2024 emekli promosyon ne kadar? Emekli promosyonuna yeni zam geldi mi? Son dakika promosyon rakamları!

Pek çok emekli İş Bankası emekli promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Son 1 gün kaldı! Emekliye ek zam verilecek mi? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren zam düzenlemesi, TBMM gündeminde yer alacak. Emeklilere ek zam verilecek mi? sorusu merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından kritik bir açıklama geldi. 

Ek MTV iptal mi olacak? Gözler 28 Eylül'e çevrildi

Anayasa Mahkemesi (AYM), ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tahsilatını içeren yasal düzenlemenin iptali ve uygulanmasının geçici olarak askıya alınması talebiyle yapılan başvuruyu ele alacak. İşte detaylar...

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

İmdat Ekşi özgeçmiş Haberi

İmdat Ekşi özgeçmiş

İmdat Ekşi kimdir?

İmdat Ekşi, 1965'te Rize İkizdere-Tulumpınar da doğdu. 1982 yılında liseyi, İstanbul Mehmet Beyazıt Lisesi’nde tamamladı. 1988 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. 


Sonrasında mali müşavirlik belgesini aldı. Örgün eğitim dışında da öğrenme sürecini "hayat boyu öğrenme" ilkesi ile sürdürmeye de devam etti. 1984 yılında kurulan Hektaş İnş.Tic.ve San.A.Ş.’nin kurucularından olan İmdat Ekşi, Hektaş İnşaat ile paralel olarak 1998’de Hektaş Grup Gayrimenkul Ltd.Şti’de, 2000 yılında İdeal İç Mimarlık Ltd.Şti, 2005 yılında da Hektaş Enerji A.Ş.’nin kurucularından olup iştiraklerinde bir fiil yöneticilik yapmıştır.


İmdat Ekşi, hayat boyu öğrenmeyi kendine ilke edinmiş ve çok önemsediği sosyal sorumluluk bilinciyle, 2003 yılında Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın kurulmasında Mütevelli Heyet Üyesi olarak görev almıştır. 1991 yılından bu...