07 / 07 / 2024

In-N-Out kadıköy

In-N-Out kadıköy

ABD'li ünlü hamburger zincirleri Türkiye'yi keşfetti. California'nın ünlü hamburger markası In-N-Out İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor. Markanın müşteri trafiğinin yoğun olduğu diğer lokasyonlarda da şube açmak istediği konuşuluyor...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

In-N-Out kadıköy Haberi

In-N-Out kadıköy


ABD'li ünlü hamburger zincirleri Türkiye'yi keşfetti. Kısa süre önce Shake Shack ve Fatburger İstanbul'daki ilk restoranlarını açarken, California'nın ünlü hamburgercisi In-NOut Kadıköy'de şube açmayı planlıyor. Görünen o ki, uzun bir süre boyunca fast food devleri McDonalds ve Burger King'in varolduğu bu pazar, 'gurme' ligindeki yeni oyunculara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türk girişimcilerin altına imza attığı hamburger markaları da pazarın iddialıları arasında... 


IN-N-OUT GELİYOR 


California'nın ünlü hamburger markası In-N-Out'un İstanbul'a gelmeye hazırlandığı söyleniyor. Kadıköy Acıbadem'de mağaza açmaya hazırlanan marka, dondurulmuş ürün kullanmaması, her şeyi taze pişirmesiyle ünlü. 1948 yılında doğan In-N-Out, 'drivethrough' denilen arabaya serviste hoparlör-mikrofon kullanarak sipariş vermeyi ilk icat eden marka. Sadece Arizona, California, Nevada, Texas ve Utah eyaletlerinde 250'den fazla şubesi olan marka tüm stratejisini ve iletişimini tazelik üzerine...