06 / 05 / 2024

İnanç kabadayı Altın lider ödülleri

İnanç kabadayı Altın lider ödülleri

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Gram altının 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! Altın alıp atmak isteyenlere kırmızı kodla uyarı geldi!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 3,500 lira olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer bu sefer dolar değil altın ve bitcoin yatırımcıları için açıklamalarda bulundu. 

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspres’in birleştiği 'Altın Üçgen' dönüştürülmeli! Megakent için flaş açıklama!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili konuştu ve öncelikli dönüşmesi gereken yerleri paylaştı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakınan takip ediliyor. Son zamanlarda tarihi rekorunu kıran altın, gündemden düşmüyor. Peki 30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları.

5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakınan takip ediliyor. Altın fiuyatları haftaya yükselişle başlarken gram altın 1360 lira oldu. 5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer öyle bir fiyat verdi ki! Duyanların ağzı açık kaldı!

Nokta atışı yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarına ilişkin çok konuşulacak bilgiler verdi. Memiş, altın için, "Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı ve orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

İnanç kabadayı Altın lider ödülleri Haberi

İnanç kabadayı Altın lider ödülleri

Türkiye’de ilk defa farklı sektörlerin en beğenilen liderleri, küri olmadan tamamıyla ortak akıl ile şeffaf şekilde seçildi.

Gayrimenkul sektöründeki öncü ve yenilikçi şirketlerden olan Ege Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, KREA M.I.C.E. tarafından gerçekleştirilen ve iş dünyasında çalışan herkesin katılım gösterebildiği oylamayla seçilen Altın Lider Ödülleri’nde Türkiye’nin En Beğenilen CEO’su ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin en prestijli liderlik ödülleri arasında yer alan Altın Lider Ödülleri’nde 2021 Yılı En Beğenilen 50 CEO’su ödülleri, 23 Aralık akşamı yapılan gala gecesinde sahiplerini buldu. 

İnanç Kabadayı yeni şirket...