29 / 04 / 2024

İncek Green ne zaman teslim edilecek

İncek Green ne zaman teslim edilecek

Ankara ili İncek bölgesi'nde yükselen İncek Dünyası'nın 3. etabı olan İncek Green 22 katlı tek blok olarak yükseliyor. İncek Green daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

İncek Green ne zaman teslim edilecek Haberi

İncek Green ne zaman teslim edilecek

Sinpaş GYO imzası taşıyan İncek Green projesi toplam  140 tane daireden meydana geliyor. Proje 22 katlı tek blok olarak yükseliyor. İncek Green daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


İncek Green 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projedeki dairelerin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


İncek Green projesinde süpermarket, eczane, kuaför, cafe ve restaurant alanları, lostra, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları, buhar odası, sauna, spa ve wellness alanları kuru temizleme sosyal alan olarak sunuluyor.


İncek Green daire fiyatları

2+1'ler 334 bin 470 TL,

3+1'ler 566 bin 520 TL'den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuluyor. İncek Green ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


İncek Life iletişim!

İncek Life Ankara adres : Alacaatlı Caddesi No: 1248 Yenimahalle - İncek -...