27 / 04 / 2024

İnegöl emlak fiyatları

İnegöl emlak fiyatları

Son günlerde kulaktan kulağa dolaşan, yeni KHK ile İnegöl’ün il olacağı yönünde çıkan söylentiler, İnegöl’deki emlak fiyatlarını ikiye katladı.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

O ilçeye pandemi dopingi! Emlak fiyatları katlandı!

Koronavirüs pandemisiyle beraber Bodrum’da emlak fiyatları 3 katı arttı. Aylık kirası 1 milyon TL’ye ulaşan lüks villalar, ünlüleri de kaçırdı. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Almanya'da emlak fiyatları arttı!

Alman İpotek Bankalar Birliği'nin araştırmasına göre; ülkede emlak fiyatları arttı. Çeyrek bazdaki en güçlü artış 2017'nin Temmuz-Eylül döneminde kaydedildi.

Abbas Güçlü: Yeni eğitim sistemi emlak fiyatlarını artırır!

Liseye girişte TEOG'un yerini alacak Mahalli Yerleştirme Sistemi'ni değerlendiren Gazeteci Abbas Güçlü, yeni eğitim sisteminin emlak fiyatlarını da artıracağını ifade etti. 

Dubai'de emlak fiyatları düştü!

Dubai İstatistik Merkezi verilerine göre, emlak harcamaları son bir yıl içinde yüzde 6 oranında, emlak fiyatları ise bir yıl içinde yüzde 8 düştü..

Büyük İstanbul Tüneli emlak fiyatlarını artıracak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Büyük İstanbul Tüneli projesinin emlak fiyatlarına artıracağını söyledi. Özelmacıklı, 12 İlçenin projeye komşu olacağını söyledi.

Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu!

Arap yatırımcıların Karadeniz'e ve Trabzon'a olan ilgisi bölgede fiyatları yükselmesine neden oldu. Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu.

Osman Avcıl: Konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni var!

Son dönemlerde artan konut fiyatları hakkında konuşan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (ELMÜTDER) Av. Osman Avcıl,konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni olduğunu vurguladı.

İnegöl emlak fiyatları Haberi

İnegöl emlak fiyatları


Son günlerde kulaktan kulağa dolaşan, yeni KHK ile İnegöl’ün il olacağı yönünde çıkan söylentiler, İnegöl’deki emlak fiyatlarını ikiye katladı.


Arazilerde yüzde yüz, daire fiyatlarında ise yüzde 50’ye varan artışlar yaşanırken, Ankara, Bursa, Eskişehir gibi büyük illerden gelen vatandaşlar, arazi almak için birbiriyle yarıştı. 15 Temmuz darbe girişiminden eylül ayı ortalarına kadar durma noktasına gelen emlak satışlarında ekim ayı ile patlama yaşandı.


İnegöl’ün emlak piyasasını değerlendiren İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, “İnegöl'ün il olması söylentileri, emlak sektöründe fiyat artışlarını da beraberinde getirdi. Bu fiyat artışları şehir içindeki arsalardan daha çok, etrafımızdaki yakın köylerde bulunan arazilerde var.


Geçen sene dönümü 10 bin lira, 15 bin lira olan araziler, arsalar, şu anda 30 bin liradan, 40 bin liradan aşağı değil. Bunun sebebi il olma...