23 / 07 / 2024

İnegöl konut fiyatları 2015

İnegöl konut fiyatları 2015

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte emlak satışlarında hareketlilik başladı. İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayi Akyürek, yaz aylarının gelmesiyle birlikte gayrimenkul satışlarının arttığını söyledi..

Satılık konut fiyatlarındaki düşüş 2024'ün ilk 6 ayına damga vurdu! Konut almak için doğru zamandayız!

Endeksa, Türkiye genelinde konut piyasasındaki değer değişimlerine yönelik yarıyıl raporunu açıkladı. Satılık konut fiyatlarındaki reel düşüş trendi, 2024’ün ilk altı ayına damgasını vurdu. 

Merkez Bankası açıkladı! Konut fiyatlarında 2,5 yılın en yavaş artışı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre konut fiyatları 2024 yılı Nisan ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 48,4 artış gösterirken, reel olarak ise yüzde 13,3 oranında azaldı.

İnşaat maliyetleri ile konut fiyatları arasındaki makas açılıyor

İnşaat maliyetlerindeki artış devam ederken, konut satışlarıyla birlikte fiyatlarda da düşüş gözleniyor. Finans yatırım uzmanı Songür Ulus, yıl sonunda maliyetlerin geleceği rakamı vererek, konut fiyatları yukarı çıkar ön görüsünde bulundu.

Konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? 

Geçtiğimiz günlerde hükümetten "konut arzını artırıp fiyatları ve kiraları düşüreceğiz" açıklaması geldi. Peki konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarında nasıl balon oluştu? Ünlü turizmci açıkladı! İşte kanıtı...

Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatları yatırımcıları ve konut almak isteyenleri şaşkına çevirirken ünlü turizmci, konut fiyatlarında nasıl balon oluştuğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

İnegöl konut fiyatları 2015 Haberi

İnegöl konut fiyatları 2015

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte emlak satışlarında hareketlilik başladı. Faiz oranlarının yüksek olması ve seçim arifesinde olunmasına rağmen vatandaşlar taşınmaza yönelmeye devam ediyor. Emlak sektörünü değerlendiren İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayi Akyürek, sektörde hareketli günler yaşadıklarını belirterek, "Emlak sektörümüz geçmiş günlere nazaran yazın gelmesiyle hareketlendi. İnegöl merkezde, Alanyurt bölgelerinde satışlar hareketlendi. Beklentimiz yazla birlikte satışların artacağı. Seçim arifesine girmemiz sebebiyle işlerin durgun olması bekleniyordu. Bu ters bir durum oldu. Seçimi vatandaş pek önemsemedi. İhtiyacı olan dairesini alıyor. Faizlerin yüksek gitmesi bizi korkutuyordu. Genelde vatandaşlarımız kredi ile aldıkları için 0,90 ile 0,94 oranlarında faiz ödüyor. Buna rağmen hareketlilik var. Emlak sektörü daireden ibaret değil, arsa var, arazi var" dedi.


Yatırımcıların İnegöl’e akın ettiğini savunan Akyürek, İnegöl’ü Bursa’nın 20 yıl öncesine benzeterek, "Yatırımcılar...