29 / 04 / 2024

İnegöl sülüklügöl tavuk çiftliği

İnegöl sülüklügöl tavuk çiftliği

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Sülüklügöl Mahallesi mevkiine yapılmaya başlanan tavuk çiftliği vatandaşları ayaklandırdı.Vatandaşlar, tavuk çiftliği önünde eylem yaparak, inşaatı durdurdu. Heyet, inşaatı devam eden tavuk çiftliğinde inceleme yaptı.

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Herkes onu araştırıyor! İşte Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge güncel fiyatı

Son dönemin popüler markalarından biri olan Dyson'un kablosuz süpürgeleri gündemdeki yerini koruyor. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Akaryakıt alacaklar çok sevinecek! İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ve motorine indirim geldi mi? Akaryakıta yeni zam ya da indirim yapıldı mı? İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları detayları!

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İşte 1 Mayıs 2023 piyasa gündemi! Piyasalar faiz kararlarına kilitlendi! Peki, dolar, altın fiyatları ne olacak?

1 Mayıs ile başlayan gelecek haftanın gündeminde ABD ve Avrupa’da yapılacak merkez bankaları para politikası toplantıları yer alıyor. Fed 3 Mayıs’ta, Avrupa Merkez Bankası (ECB) ise 4 Mayıs Perşembe günü faiz kararını açıklayacak.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

İnegöl sülüklügöl tavuk çiftliği Haberi

İnegöl sülüklügöl tavuk çiftliği

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Sülüklügöl Mahallesi mevkiine yapılmaya başlanan tavuk çiftliği vatandaşları ayaklandırdı.

Vatandaşlar, tavuk çiftliği önünde eylem yaparak, inşaatı durdurdu. Tavuk çiftliğinin köye çok yakın mesafede yapıldığını iddia eden Sülüklügöl sakinleri, inşaatın durdurulması için idare mahkemesine de başvurdu. Vatandaşlar, 4 blok halinde inşaatı devam eden tavuk çiftliğinin mahallelerine çok yakın olduğunu ve faaliyete geçtiğinde yaydığı kötü kokular yüzünden evlerinde oturamayacaklarını söyledi. Sülüklügöl’e gelen heyet, inşaatı devam eden tavuk çiftliğinde inceleme yaptı. Heyet inceleme yaparken tavuk çiftliği girişine toplanan vatandaşlar, inşaat için malzeme taşıyan işçilere engel olarak, çalışmaları durdurdu. Bir müddet işçilerin çalışmasını engelleyen vatandaşlar daha sonra sessizce dağıldı.


Tavuk çiftliğinin durdurulması için köy halkı olarak imza topladıklarını ve Bursa Valiliği’ne başvurduklarını belirten Sülüklügöl Mahallesi Muhtarı Yaşar Yalçın, “Köyümüzün 100 metre...