06 / 05 / 2024

İngiltere konutu fiyatları kasım 2019

İngiltere konutu fiyatları kasım 2019

Nationwide'ın raporuna göre İngiltere'de Kasım ayında konut fiyatları aylık oranda yüzde 0.5 artış kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatları tarihi seviyelere yaklaştı!

Online emlak portalı Rightmove tarafından açıklanan resmi verilere göre İngiltere'de konut fiyatları, aylık yüzde 1,1 ya da 4.207 pound artış göstererek 372.324 GBP'ye yükseldi ve tarihi seviyelere yaklaştı.

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

Vakıflar, o ildeki 3 adet konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat! 

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erciyesevler Mahallesinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki Kayseri Kocasinan'da satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatlar ne kadar? 

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İngiltere konutu fiyatları kasım 2019 Haberi

İngiltere konutu fiyatları kasım 2019

Nationwide'ın raporuna göre İngiltere'de Kasım ayında konut fiyatları aylık oranda yüzde 0.5 artış kaydetti. 

Bloomberght'de yer alan habere göre; konut finansman şirketi Nationwide’dan tarafından açıklanan verilere göre, İngiltere’de konut fiyatları bir yıldan daha fazla bir zamandır en hızlı yükselişi yaşandı. Kasım ayında Ekim ayına göre yüzde 0.5 artarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayından beri en sert artışını kaydetti. Bir önceki yıl veriler Nisan'da yüzde 0.8 artarak en yüksek seviyesine ulaşmıştı ancak, kayıtlı yüzde 1’in altında yaşanan büyüme 12 ay boyunca sürüyor.

Birleşik Krallık’ta konut piyasası 2016 yılından bu yana Brexit referandumuyla ve Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma sürecinde sürekli gelen ertelemelerin ekonomiye zarar vermesi ile baskılandı

Nationwide Konut finansman şirketi, anketlerden çıkan sonuçların piyasayla çok fazla etki etmesinin yaşanmaması halinde uyarsa da, önümüzdeki...