06 / 05 / 2024

Inİstanbul telefon

Inİstanbul telefon

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor. Inİstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Evleri fiyatları!

Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimleri 2018 yılının 2. yarısında yapılacak olan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

İstanbul'da raylı sistem atağı! Metro inşaatları tam gaz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Hakan Çelik, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun İstanbul'daki metro çalışmalarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Hakan Çelik'in 'İstanbul'da raylı ulaşım hamlesi' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul için hukuki yolları kullanarak mücadelemize devam edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için "İstanbul’a en büyük ihanet projesidir. Bunun engellenmesi şarttır" dedi ve hukuki yolları kullanarak mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Max Kruse için İstanbul'da 9 odalı ev tutuldu!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım!

Ulaştırma Bakanlığı ulaşım ve iletişim alanındaki ihtiyacı karşılamak için İstanbul'da 14 dev yatırım planlıyor. İşte Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım...

Inİstanbul telefon Haberi

Inİstanbul telefon

Ortak alanları kapsamında projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası, sinemaya yer veriliyor. 


Daire fiyatlarının konum ve alanlarına bağlı olarak değişiklik gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplam 3 bin 565 daireden ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


4 bölüm şeklinde yükselen projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükselen...