04 / 05 / 2024

İnşaat firmalarından konut kampanyası

İnşaat firmalarından konut kampanyası

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014 'ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor ve peşinatsız alternatifler sunuyor.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! Fiat, Toyota, Dacia, Renault, Opel, Ford

Otomobil markaları peş peşe kampanyalarını duyurdu. Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! İşte model model kampanya detayları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Nexonya İnşaat tarafından Ümraniye Dudullu’da inşa edilen Element projesinde 2. etaba geçildi. Element 1, Element 2 ve Element 3 olarak üç etap halinde inşa edilecek olan konut projesinde ikinci etabın temelleri de atıldı.

İnşaat firmalarından 5 yılda 621 milyar TL'lik satış!

Ülkemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların brüt satışları 2016-2021 döneminde yüzde 113,6 arttı ve 620,8 milyar TL'ye çıktı.

İnşaat maliyetlerindeki artış konut sektörünü nasıl etkiliyor?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, İnşaat maliyet endeksi Kasım 2021 verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bucak, maliyetlerdeki artışın yeni konut üretimini olumsuz etkilediğini, arz-talep dengesizliğine neden olduğunu belirtti.

İnşaat sektörü konut kredisi faiz indiriminden memnun!

Merkez Bankası faiz kararları sonrasında kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirim yaptı. İnşaat sektörü alınan bu faiz indirim kararından oldukça memnun. 

İnşaat firmalarından konut kampanyası Haberi

İnşaat firmalarından konut kampanyası

Geride bırakmak olduğumuz yılı, kampanyalarla kapatan firmaların yanı sıra bazı gayrimenkul firmaları 2015'i yeni fırsatlarla karşılıyor. 

Kampanyalarda indirim de var, peşinatsız vadeler de. Bunlardan biri de İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi. İttifak İnşaat satışı devam eden son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Sağlıkkent, 10 blok, 577 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 166 bin liradan başlıyor ve 220 bin liraya kadar çıkıyor. Projede, market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi sitenin ihtiyaçlarını karşılayacak dükkânlar da yer alıyor. 


Yeni yıla yeni ev Yeni yıla yeni bir evle girmek isteyenler için Başkent'in yeni cazibe...