25 / 07 / 2024

inşaatta istihdam kasım 2014

inşaatta istihdam kasım 2014

İnşaat istihdam endeksi, yılın üçüncü çeyreğinde, önceki çeyreğe göre yüzde 4,5 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın üçüncü çeyreğine ilişkin inşaat işgücü girdi endekslerini açıkladı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi kasım ayında yüzde 8,4 oranında yükseldi!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Kasım 2023 yılında, bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8,4 yükseliş gösterdiği açıklandı.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

İnşaat malzemeleri ihracatı kasım ayında 60 milyon dolar azaldı

Türkiye’nin inşaat malzemeler ihracatı, 2023 senesi Kasım ayında 2,39 milyar dolar oldu. Kasımda bir önceki aya kıyas ile 60 milyon dolarlık azalma gösteren ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 6,8 düştü. İşte haberin detayları...

DS'in Kasım 2023 fiyatları açıklandı! İşte DS 4, DS 7 ve DS 9 fiyat listesi!

Otomotiv devi DS'in merakla beklenen Kasım 2023 fiyatları açıklandı. Peki DS modellerinin güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 4, DS 7 ve DS 9 fiyat listesi...

ŞOK 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunda peşin fiyatına 6 taksit imkanı! Bilgisayar, buzdolabı, tablet..

ŞOK Market 25-28 Kasım tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta peşin fiyatına 6 taksit imkanı sağlanacak.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

A101'de çamaşır suyu 67 TL'ye, taze kaşar peynir 139 TL'ye, salça 114 TL'ye düştü! A101 18 Kasım kataloğu

A101'in 18-24 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de bu hafta hangi ürünler indirimli fiyatıyla satılacak? 

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

inşaatta istihdam kasım 2014 Haberi

inşaatta istihdam kasım 2014

İnşaat istihdam endeksi, yılın üçüncü çeyreğinde, önceki çeyreğe göre yüzde 4,5 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın üçüncü çeyreğine ilişkin inşaat. işgücü girdi endekslerini açıkladı. 

Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi, bu yılın üçüncü çeyreğinde, önceki çeyreğe göre yüzde 4,5 azalış gösterdi. 

Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14,9 azaldı. İnşaat sektöründe çalışılan saat endeksi, önceki çeyreğe göre yüzde 4,3 düştü. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat sektöründe çalışılan saat endeksi, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14,5...