17 / 05 / 2024

inşat gelirleri

inşat gelirleri

Gelirlerin döviz cinsinden olduğunu belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İnşaat maliyetlerinde azalma bekliyoruz" dedi. Nihat Özdemir, 3. havalimanı projesinde, döviz kurlarındaki artışın kendilerine olumlu yansıyacağını belirtti....

İnşaat sektöründe ezber bozan yeni sistem! Adını ilk TOKİ ile duyurdu!

Yeşil Holding tarafından 2007 yılında büyük bir Ar-Ge yatırımıyla kurulan RENCO’nun geliştirdiği RENCO Kompozit Yapı Sistemi ile inşat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Binalar depreme karşı artık daha dayanıklı olacak...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

2024’te borsada kazanmak için atılması gereken 20 stratejik adım!

Borsa İstanbul’da hareketlilik başladı. Yükseliş trendine giren borsada yatırım yapacaklar için Borsa Filozofu X Sosyal medya hesabından 20 maddelik bir strateji paylaştı.  

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

EYT’li olamayanlar için emeklilik kapısı ardına kadar açıldı!

EYT yasasının ardında milyonlarca kişi emeklilik hakkı kazanırken, kapsam dışında kalan vatandaşlar için atılacak adımlar merak ediliyor. Eksik primi tamamlamak için bu süreçte formüller için araştırmalar hız kesmeden sürüyor. İşte, erken emeklilik konusunda yaşanan tüm gelişmeler!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

EYT’de kıdem tazminatı krizine çözüm! Bakan Nebati işveren için atılacak adımları açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili sosyal medya hesabından kritik açıklamalarda bulundu. Nebati EYT’lilere işveren tarafından ödenecek kıdem tazminatları konusunda yeni bir adım attıklarını açıkladı.

inşat gelirleri Haberi

inşat gelirleri
Gelirlerin döviz cinsinden olduğunu belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İnşaat maliyetlerinde azalma bekliyoruz" dedi.
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanı projesinde, döviz kurlarındaki artışın kendilerine olumlu yansıyacağını belirtti. Özdemir, "Gelirlerimizin tamamı yabancı para. Tüm gelirlerimiz euro cinsinden olduğu için gelirlerimizde bir sıkıntı yok. inşaatta işgücü, demir ve çimento TL cinsinden olduğundan dolayı inşaat maliyetinde yüzde 5 ile 7 arasında bir azalma bekliyoruz" dedi. Yüzde 9'luk faizden de olumsuz yönde etkilenmediklerini belirten Özdemir, "Bu rakamları öngörerek fizibilite hazırladık. FED'in uygulamalarına ülke olarak hazırız. Kurdaki dalgalanma geçici. Piyasa zamanla rayına oturacak" dedi.
Finansmanda sorun yok Limkon Gıda'nın Alman Wild şirketiyle imzaladığı ortaklık anlaşmasının basın toplantısında konuşan Nihat Özdemir 3.havalimanı projesinin finansmanında bir sorun yaşamadıklarını söyledi. Özdemir, "Havalimanı dünyanın...